(foto) Ca după bombardament. Iată cum arată strada principală din Chișinău

Șoferii din Chișinău sunt hrăniți an de an cu tot felul de promisiuni că străzile din capitală vor deveni mai bune și că siguranța la trafic va fi sporită. Însă așa se face că odată cu topirea zăpezii, pe orice stradă din Chișinău poate fi văzută realitatea, așa cum este ea crudă.

 Uimitor. Un moldovean și-a distrus mașina într-o groapă la două zile după ce a achitat taxa de drum

De această dată am decis să ne limităm doar la bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, cea mai principală stradă din oraș pe care putem găsi Guvernul, Parlamentul, Președenția și chiar Primăria municipiului Chișinău. Fotograful UNIMEDIA, Igor Rotari, a făcut o plimbare de câteva minute pe strada centrală din capitală, pentru a vedea cum arată Ștefan cel Mare. Nu mare i-a fost surpriza de a descoperi până și în preajma marelui domnitor o sumedenie de cratere în asfalt care transformă această stradă în cel mai urât și periculos bulevard de pe continent.

0-1

După câte puteți vedea, nici nu a fost nevoie să mergem pe alte străzi aflate la periferia orașului, unde situația este și mai dezastruoasă. Din păcate aceasta este realitatea pe care trebuie să o acceptăm zi de zi pe străzile din Moldova și inclusiv în Chișinău, un oraș cândva frumos, dar care în prezent poate fi trecut în lista celor mai urâte capitale din lume.

Mare grijă șoferi și pietoni atunci când mergeți prin Chișinău. Va trebui să fiți foarte prudenți și să contați doar pe propriile puteri, deoarece în cazul unui accident ce va avea loc din cauza unei gropi sau a lipsei marcajului rutier, autoritățile vor găsi o mie de motive pentru a ieși uscate din apă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/