(foto) Ce s-a întâmplat? 340 de autoturisme au fost trase pe dreapta în raionul Orhei

Câteva sute de conducători auto au fost astăzi traşi pe dreapta de către inspectorii de patrulare. Aceştia din urmă au organizat o operaţiune de amploare pe teritoriul raionului Orhei.

Scopul poliţiştilor a fost să depisteze şoferii care au “în cont” sancţiuni, dar şi pe cei care încalcă prin diverse moduri prevederile din Regulamentul Circulaţiei Rutiere.

Folosind baza de date la care se face acces prin intermediul aplicaţiei mobile E-DATA, angajaţii INP au trecut prin acest filtru 340 de autoturisme. Din toţi cei care conduceau aceste maşini, opt persoane s-au ales cu procese verbale, iar altora li s-au înmânat citaţii.

De asemenea, nici de această dată poliţiştii nu au putut ca să nu depisteze şoferi în stare de ebrietate. Cert este că s-a găsit doar un bărbat care a consumat alcool şi acesta riscă a fi sancţionat penal.

Inspectoratul Național de Patrulare menţionează că prin astfel de acţiuni se urmăreşte scopul de a disciplina șoferii în trafic, de a reduce numărul accidentelor rutiere și a consecințelor acestora, cauzate de încălcarea regulilor de circulaţie.

Vezi şi: O nouă razie a celor de la INP. Iată câţi şoferi băuţi au găsit poliţiştii în weekend

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/