(foto/update) Chevrolet arată noul Silverado 2500 HD în nivelul de echipare de top High Country

Distribuie:
 • 14
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 07.12.2018) Asta nu este tot! Noul Chevrolet Silverado 2500 HD nu se va limita doar la o versiune/nivel de echipare LT, cea care ne-a fost arătată acum câteva ore, ci va fi disponibil în tocmai cinci diferite!

Iată că producătorul a dezvăluit primele imagini cu modelul vârf de gamă, numit High Country Crew Cab!

Această soluţie folosită pentru a diversifica puţin maşinile utilitare nu este un lucru nou. Încă în anii ’80 General Motors oferea pentru pick-up-urile sale două variante pentru decorul părţii frontale, iar astăzi s-a ajuns, în particular pentru Chevrolet Silverado 1500, la tocmai opt nivele de echipare diferite, care se deosebesc prin faruri, grila radiatorului, embleme, elemente decorative de culoare mată, lucioasă sau cromată, dar şi prin scheme de culori.

Iată cum arată versiunea Work Truck, Custom, Custom Trailboss, LT, RST, LT Trailboss, LTZ şi High Country.

O diferenţiere similară va fi aplicată şi pe modelul mai greu Silverado HD, însă fiind anunţate doar cinci versiuni: Work Truck, Custom, LT, LTZ şi High Country. Deocamdată, după cum putem vedea, au fost dezvăluite două dintre ele şi diferenţele se pot vedea cu ochiul liber. Cel mai scump 2500 HD are alte faruri, o grilă cromată a radiatorului, bare de protecţie în culoarea caroseriei, iar în loc de denumire vedem instalat logoul clasic de culoare galbenă al mărcii.

Deocamdată nu au fost anunţate caracteristici în detalii şi nici nu au fost publicate fotografii ale habitaclului. Toate vor fi dezvăluite treptat, mai aproape de data prezentării maşinii (februarie 2019), dar şi de cea a startului vânzărilor.


(05.12.2018) Cel mai arătos pick-up? Noul Chevrolet Silverado HD se prezintă în primele imagini oficiale

Doar priviţi cum arată maşina asta! Chevrolet se pregăteşte pentru prezentarea versiunii Heavy Duty a noii generaţii Silverado şi a făcut publice primele imagini cu acest monstru.

Constructorul american nu a decis ca în mod simplu să mărească maşina originală în dimensiuni şi să-i păstreze aspectul, ci a făcut cu totul invers, creând un model cu design exterior cu totul diferit.

După cum am menţionat, principala surpriză este aspectul complet original, care, după idee, trebuie să sublinieze puterea și performanța acestei camionete. Impunătorul Silverado HD (în versiunea din imagini 2500 HD LT Z71) are o singură componentă de caroserie comună cu Silverado 1500 – acoperișul.

O noutate absolută în segment sunt acele trepte integrate în caroserie, din spatele cabinei, în zona benei. Utilizarea unei astfel de soluţii îi va permite proprietarului să administreze mai uşor mărfurile transportate.

Habitaclul nu ne este arătat deocamdată, însă dacă autovehiculul este mai mare în dimensiuni, atunci poziţia şoferului la volan este mult mai înaltă. De asemenea, între primul şi al doilea rând de scaune spaţiul este şi mai mare.

Chevrolet ţine să descrie noul Silverado HD ca fiind cel mai avansat din punct de vedere tehnologic și cel mai productiv din istorie. Detalii despre ce presupune mai exact această declaraţie nu au fost dezvăluite, sugerând doar că operațiunile la capitolul remorcare au fost simplificate, iar capacitatea de încărcare a crescut.

Alte informaţii despre care trebuie să cunoaştem ne spun că gama de motoare pentru acest model va conţine două unităţi. Una dintre ele va fi un turbodiesel Duramax V8 de 6.6 litri, care va livra 451 de CP şi 1.234 Nm de cuplu! Cutia de viteze este una automată cu 10 trepte marca Allison. Al doilea agregat va fi un motor complet nou cu sistem de injecţie directă şi alimentat cu benzină, care va fi cuplat la o cutie de viteze cu şase rapoarte.

Compania promite să dezvăluie toate detaliile despre pickup-ul greu în timpul debutului său oficial din luna februarie a anului viitor. Maşina va fi considerată un model din gama anului 2020, conform tradiției pieței auto americane, iar în saloanele dealerilor locali ar trebui să apară vara.

Producţia va fi organizată la uzina din Flint, statul Michigan.


Distribuie:
 • 14
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...