(foto) Chevrolet i-a îndreptat “faţa” lui Camaro după ce designerii au cam dat-o în bară

Se pare că americanii de la Chevrolet, cel puţin designerii care lucrează acolo, au dat-o în bară cu designul lui Camaro facelift. Acesta nu a impresionat prea multă lume, motiv pentru care şi vânzările au scăzut, iar drept rezultat cei de la General Motors s-au grăbit să-şi corecteze greşelile.

Chevrolet Camaro din gama anului 2019

În urma numeroaselor “cereri ale clienţilor”, Chevrolet nu a făcut decât să modifice minor partea frontală a coupeului, în acest caz în versiune SS. Elementul care desparte grila radiatorului în două pe orizontală este acum vopsit în culoarea caroseriei în loc de una neagră. De asemenea, emblema Chevrolet nu mai stă pe acesta, ci a fost ridicată pe grilajul superior.

Schimbarea de look este evidentă şi acum arată mai bine.

Chevrolet Camaro din gama anului 2020

Împreună cu acest update Chevrolet mai anunţă şi alte modificări. Cea mai importantă se referă la versiunea LT (de performanţă “medie” cu un motor de V6 de 3.6 litri (340 CP), care este acum echipată cu o cutie de viteze automată cu 10 trepte în loc de 8. Noua cutie de viteze este aceeași ca și cea introdusă anul trecut pe Camaro SS (V8 de 6.2 litri, 461 CP), însă cu o serie de setări optimizate.

De asemenea, o maşină cu motor V8 a devenit mai accesibilă datorită nivelului de echipare nou creat – LT1. Modelul va fi oferit atât ca un coupe, cât şi ca o decapotabilă, cu o cutie manuală cu şase trepte sau una automată cu 10 rapoarte. Printre alte dotări şi aceeaşi faţă reproiectată va oferi roţi cu jante de 20 de inci şi anvelope all season, un sistem multimedia cu ecran tactil de 8 inci şi un sistem audio premium Bose.

General Motors susţine că un astfel de Camaro este cea mai accesibilă maşină de pe piaţă cu motor V8 sub capotă. Preţurile încep în SUA de la 35.000 de dolari, în timp ce un SS costă cel puțin 38.000 de dolari.

Familia actualizată de maşini va veni pe piața americană la începutul toamnei din acest an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/