(foto) Chişinău: Cazul în care o maşină parcată iresponsabil poate deveni un obstacol periculos

Fiecare stradă sau bulevard din Chişinău are mai multe benzi pe fiecare sens de circulaţie, însă unele pot avea cu câte două mai puţin deoarece acestea se transformă în locuri de parcare. Pe ele, unii conducători auto îşi lasă maşinile cum trebuie, iar alţii şi le parchează într-un mod iresponsabil, fiind conştienţi că acolo nu le este locul potrivit.

Este şi cazul unui şofer din oraş, a cărui maşină de serviciu cu numerele de înmatriculare C OH 024 a devenit un obstacol periculos pentru alţi participanţi la trafic. Fiind un autovehicul lung, cu platformă pentru evacuarea automobilelor avariate sau defectate, a ajuns să ocupe practic două benzi de circulaţie.

Vezi şi: (foto) Cea mai tare maşină cu numere diplomatice a fost surprinsă într-o parcare

Vezi şi: (foto) Maestrul parcărilor: A staţionat aiurea în preajma unor camere de supraveghere a traficului

Un martor ocular care a surprins neregula pe bd. Moscova a încercat să o reclameze la poliţie, dar peste câteva minute a apărut şoferul maşinii care a plecat de la faţa locului.

Vezi şi: Suma totală a amenzilor pentru parcare neregulamentară care s-a strâns în 2016 în New York

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/