(foto) Chişinău: Unui Mercedes i-a căzut o roată după ce a trecut peste un limitator de viteză

Distribuie:
 • 302
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

De la limitatoarele de viteză au început să cadă roţile. Acesta a fost mesajul care ni l-a trimis un martor ocular la adresa redacţiei, împreună cu nişte imagini făcute cu telefonul mobil.

FOTO: cosmopolisfaza1.ro

Conducătorul unui Mercedes-Benz W124 a avut parte de o situaţie neplăcută în această după amiază. Trecând peste un limitator de viteză, care a fost recent instalat şi încă nu a fost deformat, şi-a avariat maşina în doar câteva secunde.

Roata din dreapta s-a desprins de pe osie şi astfel automobilul a rămas blocat în mijlocul drumului.

Totul s-a întâmplat pe strada Henri Coandă, în preajma sensului giratoriu de la Universitatea Pedagogică Ion Creangă.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.


Distribuie:
 • 302
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...

5 Responses

 1. Iurie spune:

  E si normal. O vechitura de peste 30 ani, poate si pasagerii sa-i piarda.

 2. Vali spune:

  Chisinaul-poligon de testari auto. A facut cineva niste calcule simple cit ne costa pe noi toti aceste denivelari. In primul rind numai gazele de esapament emise de automobile la accilerare, dupa trecerea obstacolului, pe care le inhalam cu totii, indiferent cai sofer sau simplu pieton. Costul pieselor auto, combustibilului consumat, timpului pierdut in ambuteiaje artificiale, nervi pierduti s.a.. In unele treceri pietonale cu denivelari pietoniii pot aparea odata in ora in altele poate si mai rar in altele se traverseaza in continuu. Atunci care e Solutia? Un simplu semafor, cu dirijare pietonala( adica buton). Poate un sistem de acesta e putin mai scump decit aceste denivelari, dar daca luam toate pierderile generate de ele (denivelarile) atunci cu siguranta vom cistiga cu totii si soferii si pietonii……

  • Oleg spune:

   Vali sunt în total deacord cu tine. Aceste limitatoare contribuie la poluarea mediului și la mărirea consumului de combustibil, dar și la solicitarea suspensiei. Cred că din suma combustibilului consumat în plus din cauza acestor limitatoare în cel mult o lună de zile(se poate de calculat și mai exact) acopera costul semafoarelor care le pot înlocui. Din asta rezultă că sunt foarte prost administrați banii plătiți de șoferi pentru drumuri și toate celelalte. Cred că dacă vor mări puțin taxele ca să le ajungă pentru instalarea acestor semafoare oricum noi șoferii vom avea de câștigat pentru că vom recupera apoi din reducerea consumului. Cu toate că și din taxele deja existente ar trebui să le ajungă, dar nu știu ce fac ei cu banii(de fapt știu toți). Pentru siguranța pietonilor există poliție care aplicând mai des amenzi usturătoare șoferilor care nu cedează pietonilor, ar putea reduce semnificativ numărul accidentelor. Doar că ei nu vor să lucreze. Sau nu-i interesează siguranța pietonilor ci locurile mai profitabile.??!

 3. oleg spune:

  asa masini ar trebui sa mearga la fer vechi nu pe strazi

 4. Slavic spune:

  Lui Oleg și Iurie:
  W124 este vârful măiestriei inginerești al celor de la Mercedes.
  După el, în proiectare s-au implicat diferiți strategi de marketing și alte soiuri de netrebnici, care au în cap doar câștig maxim la costuri minime și creeză corcituri și computere pe roți care să se vândă cât mai bine, lăsând în spate calitatea și fiabilitatea.
  W124 va duce mai mulți pasageri ca oricare megan, cașcai și alte rahaturi din 2000 încoace.
  Asemenea mașini, care ating 30 de ani și sunt în stare bună, primesc un „H” pe plăcuțele de înmatriculare, ceea ce înseamnă „history” și benefică de impozite și costuri de asigurare MINIME! în Germania, pentru că se dorește menținerea capodoperelor inginerești pe drumuri.

  Problema e în statul separatist, maldavania ,unde se face abuz de orice inclusiv și de limitatoare de viteză și unde se pun piese de jâguli la orice, nu e problema în W124 care nu e bucuros că a ajuns în așa zonă separatistă cu așa conducere și așa conducători.