in

(foto) Comandă specială? Un moldovean a surprins pe o autostradă trei exemplare ale noului Sprinter

Primele exemplare Mercedes-Benz Sprinter de nouă generaţie au început să fie livrate clienţilor? Un cititor AutoBlog.MD a surprins trei astfel de maşini, în diferite versiuni, pe o autostradă din regiunea oraşului german Baden-Baden.

Microbuzele erau transportate pe nişte camione cu platforme speciale. Două dintre maşinile dedicate transportului de pasageri erau înmatriculate în Germania, iar una nu avea plăcuţe.

Un alt lucru interesant care se poate observa este că vehiculul cel mai lung, cu un aparat de climatizare montat pe acoperiş, avea o caroserie camuflată. În această situaţie nu se exclude faptul că ar fi o maşină de teste.

Vezi şi: (foto) Un moldovean a încercat să ţină pasul cu un prototip al noului BMW Seria 8 Coupe pe autobahn

Amintim că noul Mercedes-Benz Sprinter poate fi deja comandat, având un preţ de start de 19.990 de euro în Germania pentru cel mai simplu model cu o tracţiune pe puntea din faţă. Din iunie 2018 maşina va fi disponibilă oficial în toate centrele Mercedes-Benz commercial vehicle din Europa.

Vezi toate detaliile despre noul Sprinter: (video) Premieră mondială: Noua şi cea de-a treia generaţie Mercedes-Benz Sprinter

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

Iti place articolul?