(foto) Crossoverul electric KIA Niro EV va debuta în calitate de concept la expoziţia CES

Sud-coreenii de la KIA au dezvăluit o serie de imagini teaser cu un concept impresionant, propulsat de unul sau mai multe motoare electrice, pe care îl va arăta publicului la Expoziţia de consumabile CES din oraşul Las-Vegas.

Una dintre caracteristicile prototipului este un panou LED instalat în locul grilei radiatorului.

Vezi şi: (foto) Record Guinness: Kia Niro este oficial cea mai economă maşină hibridă din lume

Aparent, conceptul este construit pe baza modelului actual Niro, care este oferit cu o unitate de propulsie hibridă. În special din profil, conceptul repetă aproape în întregime versiunea standart, însă partea frontală şi cea posterioară diferă. Blocurile optice şi stopurile ar putea introduce un nou stil care ar putea fi aplicat pe viitoarele maşini ale mărcii.

Detaliile tehnice ale conceptului nu au fost încă dezvăluite, toate informațiile vor deveni cunoscute în ziua debutului în cadrul CES 2018 pe 8 ianuarie. Compania însă a remarcat că maşina are o ergonomie și o interfață care “nu a mai fost văzută vreodată”, precum și un sistem de iluminare cu grafică în mișcare.

Versiunea de serie KIA Niro este disponibilă în SUA cu un agregat hibrid, compus dintr-un motor de 1.6 litri pe benzină și unul electric. De asemenea, clienţilor li se oferă o versiune plug-in hybrid.

Vezi şi: (video) Vânzările noului crossover hibrid Kia Niro au explodat în Coreea de Sud

Dacă Niro EV va fi produs în serie nu a fost anunțat, însă dacă asta se va întâmpla, atunci exteriorul hibridului probabil va fi actualizat mai târziu în același stil. Drept rival îl va avea pe Hyundai KONA EV.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/