(foto) Cum în China, pentru doar 19 dolari, dintr-un crossover ieftin se poate face un Porsche

Crossoverul Zotye SR9, care este o copie a modelului german Porsche Macan, poate fi făcut acum mult mai asemănător cu originalul.

Zotye SR9 este numit o copie a Porsche Macan în proporţie de 85% la exterior şi de 95% la interior, potrivit unui test comparativ între cele două modele, realizat de portalul Carnewschina.

Vezi şi: (foto) Premieră: Chinezii au lansat oficial un Porsche Macan pentru săraci

În China, un SR9 este oferit la un preţ de start de 16.155 dolari, în timp ce versiunea de top costă 23.900 de dolari, sume care sunt semnificativ mai mici decât cea de 83.000 dolari, atât costând un Macan acolo.

După cum scrie Carnewschina, acest crossover Zotye este foarte popular şi cumpărat. De aceea, managerii saloanelor auto le propun instant clienţilor să facă un “upgrade” pentru ca maşina să devină un Porsche “adevărat”, schimbând inscripţiile şi logourile Zotye, cu unele care ar fi originale Porsche.

Costă un astfel de serviciu, de la 19 la 159 de dolari, suma variind în dependenţă de cantitatea şi calitatea inscripţiilor/logourilor. Totodată, proprietarii de SR9 îşi pot comanda un odorizant “de firmă” şi mai multe accesorii cu logourile mărcii germane.

Sursa: carnewschina.com

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/