(foto) Dacia va prezenta un model nou în 2018? Despre ce maşină ar fi vorba

În acest an marca românească Dacia îşi sărbătoreşte 50 de ani de existenţă. Cu ocazia acestei aniversări am realizat o cronologie a celor mai importante evenimente şi realizări din istoria sa într-un articol dedicat.

Printre altele, Dacia a făcut public şi un timeline în formatul unei imagini în care arată pe scurt lansările esenţiale, dar acesta este şi un teaser. În partea inferioară a fotografiei ni se demonstrează o maşină misterioasă a cărei caroserie este acoperită cu un cearşaf.

Deocamdată nu a fost indicată o perioadă de timp din care am afla când va fi prezentat automobilul şi nici nu se cunoaşte cu exactitate dacă modelul va avea o formă identică. Însă un lucru se ştie sigur: în august 2018 la Salonul Auto de la Moscova urmează a fi prezentat un SUV compact nou marca Renault, din segmentul C, care va fi asamblat la uzina mărcii din regiunea capitalei ruseşti.

Producătorul nu a anunţat cum se va numi noul crossover şi nici detalii tehnice, menţionând doar că va fi un model global şi Federaţia Rusă va fi prima piaţă de desfacere. (Apropo, acelaşi automobil misterios a fost văzut pe o ilustraţie de la o prezentare Renault din toamna anului 2017).

Există zvonuri că noul model va fi construit pe baza unei platforme B0 modernizate şi va avea o caroserie coupe. Oficial mai ştim că maşina va ajunge şi în Brazilia, China sau Coreea de Sud. Modelul care va fi disponibil în ultima ţară ar putea fi în genere trecut pe baza unei alte platforme (mai noi) din cauza cerinţelor locale.

Viziunea (render-ul) germanilor de la AutoBild este că va fi un model bazat pe generaţia actuală Renault Clio.

În contextul în care şi Dacia ne arată acest teaser, ar însemna că noul automobil va fi disponibil şi cu logoul constructorului de maşini de peste Prut. O premieră în acest sens este aşteptată la sfârşitul anului 2018 sau la începutul lui 2019.

Vezi şi: Logan 3.0! Primele detalii despre noua generaţie a celui mai ieftin model vândut de Renault şi Dacia

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/