(foto) Noul BMW Seria 8 Gran Coupe. Iată cum arată la interior

(update 13.06.2019) Încă câteva zile au mai rămas până la premiera modelului, însă colegii din Singapore de la carbuyer.com au avut acces preliminar la noul BMW Seria 8 Gran Coupe şi au făcut un scurt review despre acesta. Însă, scurt a fost şi timpul de existenţă a articolului pentru că acesta a fost şters.

Totuşi, iată ce am reuşit să aflăm nou despre acest automobil:

  • poartă numele de cod G16 (coupeul este numit G15, iar decapotabila G14);
  • are o înălţime mai mare cu 60 de mm şi este mai lung decât un coupe Seria 8 cu 230 mm (acesta din urmă măsoară 4.843 mm), astfel încât noutatea BMW este mai lungă de cinci metri;
  • lungimea a dus şi la mărirea ampatamentului, iar ca rezultat atât spaţiul pentru cap, cât şi pentru picioarele pasagerilor din spate este mai mare comparativ cu cel dintr-un BMW Seria 6 Gran Coupe;
  • bancheta din spate este compusă din două locuri individuale, însă există o centură de siguranţă şi pentru un al treilea pasager care ar putea lua loc pe mijloc, cel mai probabil pe versiunea maşinii care nu va avea un tunel central cu comenzi pentru climatizare;
  • volumul portbagajului măsoară 440 de litri şi cifra poate creşte odată cu rabatarea spătarelor banchetei;
  • comparativ cu un coupe şi o decapotabilă, ecartamentul posterior este mărit cu 40 de mm;
  • greutatea maşinii este de 1.900 kg, cu doar 70 de kg mai mare decât a unui coupe, şi cel puţin portierele sunt făcute din aluminiu;

(update 18.05.2019) Noul BMW Seria 8 Gran Coupe a fost deconspirat! Ce îl deosebește de un Seria 6 Gran Coupe

Noul BMW Seria 8 Gran Coupe a fost deconspirat! Automobilul a fost surprins doar cu puţin camuflaj pe un camion cu platforme care transporta şi alte autoturisme. După cum am văzut şi pe noua Serie 3, celebra curbură a lui Hofmeister, caracteristică montanţilor posteriori, este aici modificată.

FOTO: bimmerpost.com

Comparativ cu fostul BMW Seria 6 Gran Coupe, noutatea va păstra nişte portiere fără rame în zona geamurilor, dar şi un acoperiş care pleacă pe spate. În habitaclu ar trebui totuşi să fie mai mult spaţiu.

Spre deosebire, consola posterioară pe Seria 8 Gran Coupe este mai lungă, respectiv şi capacul portbagajului cu o muchie realizată sub forma unui spoiler integrat. Încă o diferenţă este lipsa unui stop care să se întindă pe toată lungimea părţii superioare a lunetei.

Prizele laterale de aer sunt noi, la fel cum şi designul părţii frontale şi posterioare, care îl imită în totalitate pe cel de pe noua Serie 8. În cazul habitaclului procedura de transfer va fi la fel.

Amintim că noua generaţie BMW Seria 8 există deja în caroserie Coupe şi Cabriolet, iar Gran Coupe va fi ultima variantă care va fi produsă. Toate trei modele vor avea o versiune de performanţă de top M8.

Vezi şi: (video) Noile BMW M8 Coupe şi BMW M8 Cabriolet vor fi adevărate track car-uri! Iată ce premiere aduc


(04.05.2019) Data premierei noului BMW Seria 8 Gran Coupe a fost anunţată. Primul teaser

BMW Group va dezvălui în curând un nou model din gama BMW Seria 8 odată cu continuarea ofensivei sale de modele în segmentul de lux. După lansarea cu succes a modelelor BMW Seria 8 Coupe şi BMW Seria 8 Cabriolet, producătorul de automobile oferă acum o primă imagine a noului BMW Seria 8 Gran Coupe!

Vezi şi:(foto) Noile BMW Seria 1 şi BMW Seria 2 Gran Coupe – premieră până la sfârşitul anului

Acest automobil sport cu patru uşi, de o eleganţă sublimă, cu un interior ce este simbolul luxului modern, se află în prezent în faza finală de dezvoltare pentru producţia de serie. Evenimentul #NextGen pe care BMW Group îl va organiza la BMW Welt din München în perioada 25-27 iunie 2019 va reprezenta scena pe care va avea loc premiera mondială a noului model.

Noul BMW Seria 8 Gran Coupe asociază performanţele deosebite cu un design plin de emoţie şi un compartiment spate spaţios. Cele două uşi suplimentare şi spaţiul generos pentru pasagerii din spate se îmbină cu ampatamentul extins şi confortul sportiv pentru a face ca noul BMW Seria 8 Gran Coupe să fie remarcabil atât pentru condusul zilnic, cât şi pentru călătoriile mai lungi.

Iată cum arată conceptul său:

Extinderea portofoliului său de modele în segmentul de lux estre unul din domeniile principale de acţiune identificate de BMW Group – ca parte a strategiei sale NUMBER ONE > NEXT – pentru a asigura o creştere susţinută a companiei.

Gama largă de calităţi ale BMW Seria 8 Gran Coupe îi oferă tot ce are nevoie pentru a stimula apetitul unui nou public pentru plăcerea de a conduce caracteristică BMW într-un model de lux.

Premiera mondială a automobilului va fi unul dintre punctele de atracţie ale evenimentului inaugural BMW Group #NextGen de la München. Lansarea mondială a noului BMW Seria 8 Gran Coupe va începe câteva luni mai târziu, în septembrie 2019.

Iată ce se află lângă BMW Welt: (video) Reportaj special: Am fost acasă la BMW! Ce modele am găsit în muzeul mărcii din München

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/