(foto) De ce să manipulezi într-un astfel de mod? Cum a fost prezentată spre vânzare o maşină adusă din Germania

Modul de gândire a unor vânzători de maşini din ţara noastră este uneori cam dificil de înţeles. Un exemplu l-a făcut public chiar recent pagina Auto Inspect, prezentând diferenţa dintre un anunţ auto publicat pe un portal german şi pe un altul din ţara noastră, în care figurează unul şi acelaşi automobil.

Modelul protagonist în această situaţie este o Toyota Auris din 2011 cu motor diesel şi 90 de CP. Actualul proprietar din Moldova i-a formulat una dintre cele mai simple descrieri, de aici apărând şi prima suspiciune că există ceva în spatele acestor cuvinte: “Germania! Acum adusă! Proaspăt importată! Germania”.

Ok. Să presupunem că alte detalii se pot afla la telefon sau la o eventuală întâlnire la faţa locului, dar de ce să nu indici informaţiile principale reale despre automobil în anunţ? De ce să scrii despre un parcurs mai mic, modificat ilegal, când în anunţul german, dar şi în cartea de service originală, este indicat unul de două ori mai mare?…

Vezi şi: Cum să îţi vinzi maşina? Sfaturi utile şi paşi care ar trebui să-i urmaţi

Vezi şi: (video) Auto Inspect #07: Atenție! VW Passat B8 1.6 TDI – minus 40.000 km la bord

Vezi şi: (foto) Din Elveția până în Moldova a pierdut peste 100.000 de kilometri! Grijă mare la acest Prius

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/