(foto) Deja doritul BMW Seria 8 Coupe a ajuns şi în Moldova

Primul BMW Seria 8 Coupe de nouă generaţie a ajuns cu bine şi în ţara noastră. Dealerul local, compania AutoSpace, are deja scos la vedere în showroom-ul de pe strada Bucuriei 18A un exemplar arătos.

Vezi primul nostru contact cu modelul: Los Angeles 2018: Standul BMW cu noile Seria 8, X5, Z4 şi M340i – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

Maşina din imagini este de model M850i xDrive, are un M Sport Package la exterior, care îl face să arate mai agresiv, un set de jante M de 20 de inci, dar şi o frumoasă nuanţă albastră deschisă a caroseriei, vopseaua fiind apropo una opţională.

Interiorul nu avem ocazia să-l vedem deocamdată, însă acolo se oferă standard o tapiţerie Merino cu accente M sau opţional una din alte şase de tip Merino în diverse combinaţii de culori din programul BMW Individual.

Vezi şi: (foto) Noul BMW Seria 3 a ajuns în Moldova. Iată cât de bine poate arăta chiar şi versiunea 320d

În general vorbind, un Seria 8 Coupe de bază este o maşină deja bine dotată: vine cu roţi directoare spate, faruri LED adaptive, sistem de acces fără cheie, asistent la parcare, asistent la deplasarea în bandă prin corectarea automată a direcţiei, scaune faţă încălzite, navigaţie, punct de acces la internet, sistem de încărcare wireless pentru telefoane, sistem de apel de urgenţă eCall şi multe, multe altele.

Lista de dotări opţionale este şi mai mare, iar preţul final poate depăşi chiar 150.000 de euro!

Vezi şi: (foto) Noul BMW M8 Competition a fost complet deconspirat într-un garaj

Pentru că este un M850i, asta înseamnă că sub capotă are un motor V8 de 4.4 litri, cu tehnologie M Performance TwinPower Turbo, care poate produce 530 CP şi 750 Nm de cuplu. Cu el, cu o cutie de viteze automată cu opt trepte şi un sistem de tracţiune integrală xDrive care vine standard, acest coupe poate “prinde suta” în 3.7 secunde. Viteza maximă la care poate ajunge este de 250 de km/h.

În gamă există şi o motorizare diesel pentru modelul BMW 840d xDrive Coupe, care include un agregat de 3.0 litri, cu şase cilindri dispuşi în linie şi tehnologie BMW TwinPower Turbo, ce oferă o putere maximă de 320 CP şi un cuplu de vârf de 680 Nm. O astfel de maşină face sprintul în 4.9 secunde şi la fel poate ajunge la 250 de km/h.

Poţi afla care sunt preţurile de start ale maşinii în articolele de mai jos. De asemenea, din luna martie modelele vor fi disponibile în caroserii decapotabile.

Vezi şi: (foto) Cum arată în nivel de echipare de bază şi cât costă noul BMW Seria 8 Coupe în Moldova

Vezi şi: (foto) A început producţia decapotabilei de top marca BMW. Iată cât va costa în Republica Moldova

Vezi şi: (video) BMW a început producţia noului Seria 8 Coupe la uzina din Dingolfing. Iată cum este făcut

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/