(foto) Din Elveția până în Moldova a pierdut peste 100.000 de kilometri! Grijă mare la acest Prius

Un bărbat din Moldova şi-a căutat în ultima perioadă de timp un automobil rulat pe care să-l importe din Elveţia, iar printre ofertele la care s-a oprit a fost şi o Toyota Prius produsă în 2010. Până a luat o decizie finală şi a consultat din nou anunţul publicat pe autoscout24.ch, l-a găsit pe acesta deja şters, semn că maşina a fost vândută.

Întâmplător sau nu, dar Prius-ul în cauză a apărut la vânzare în ţara noastră, doar că cu alte cifre pe odometru.

Iată şi anunţul pe care am reuşit să-l găsim în Google Cache, ultima dată fiind activ la 19 noiembrie 2018:

Ne-am convins că este acelaşi automobil datorită imaginilor identice din anunţul din Moldova cu cel de pe portalul elveţian. Centrul Auto Blitz AG mai are în stoc câteva zeci de maşini rulate de alte mărci şi pe toate, pentru anunţuri, le-a fotografiat lângă unul şi acelaşi perete. În cazul acestui Prius, ultima cifră pe care o arăta pe odometru era de 275.000 de km, potrivit vânzătorului din Elveţia.

Importată în ţara noastră, maşina a fost scoasă la vânzare cu doar 170.000 de km la bord (-105.000 km!). Anunţul cu simpla descriere “Tayota Prius importata recent din Elvetia, masina e foarte buna”, prin asta stârnind deja semne de întrebare, a fost vizualizat deja de peste 250 de oameni. Autorul anunţului este o persoană sau o companie care se ocupă de transportul de pasageri, colete şi chiar automobile, prin ţări care au o destinaţie finală Elveţia – Moldova.

Vezi şi: (video) Auto Inspect #03: Mașinile importate din Elveția – adevărul dur

Dacă anterior, în Elveţia, automobilul costa 5.990 şi ulterior cu o reducere 5.900 de franci (aprox. 5.260 de euro), acum, după ce i-au fost falsificate datele odometrului se cer deja 7.700 de euro, preț în care se includ taxele de vămuire, drumul și profitul vânzătorului.

Fiţi dar foarte atenţi la ce cumpăraţi şi de unde! Dacă nu sunteţi sigur de maşina aleasă, apelaţi pentru consultaţii la Auto Inspect.

Vezi şi: „A luat foc” când a aflat că a fost minţit. Unui moldovean i-a fost „împins” un Lexus cu kilometraj întors

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/