(foto) Doar una în toată lumea. BMW Abu Dhabi prezintă o maşină specială

În luna noiembrie a anului trecut, dealerul oficial BMW din Abu Dhabi a prezentat un sedan Alpina B7 care a fost făcut la comandă şi a impresionat prin culoarea sa exterioară.

Vezi şi: (foto) Un sedan Alpina B7 xDrive care se află în Abu Dhabi are cea mai interesantă combinaţie de culori

Recent, arabii au pregătit o altă comandă personalizată, o aceeaşi Alpina B7, însă vopsit într-o culoare cafenie, numită Chestnut Bronze şi disponibilă doar în catalogul BMW Individual. Totodată, şi interiorul este tapiţat cu piele, şi acoperit cu materiale de o culoare unică – Tartufo.

O asemenea configuraţie de culori o face pe această maşină să fie singura de acest fel în toată lumea. Aceasta are şi un număr de producţie – ALLRAD 038.

În timp ce un sedan Alpina B7 Bi-Turbo costă de la 137.000 dolari, preţul acestuia la sigur depăşeşte 150.000 de dolari şi astfel se transformă în una dintre cele mai scumpe modele BMW care există pe piaţă.

Acest exemplar B7 Bi-Turbo este dotat cu un motor V8 bi-turbo, care produce 608 CP şi 800 Nm de cuplu. Chiar dacă cântăreşte peste două tone, maşina accelerează până la 100 de km/h în 3.7 secunde, în timp ce viteza maximă este egală cu 330 km/h, potrivit informaţiilor oferite de BMW Abu Dhabi.

Vezi şi: (foto) BMW Abu Dhabi prezintă una dintre cele mai scumpe maşini pe care le are în showroom

Vezi şi: (foto) Oficiul BMW din EAU a scos la vânzare un i8 cu o culoare specială şi un kit de la AC Schnitzer

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/