(foto) Echipa Sauber şi-a prezentat noua maşină pregătită pentru sezonul 2017

Echipa Sauber F1 Team a dezvăluit oficial noul şasiu pentru bolidul său, numit C36.

Astfel, colectivul din Hinwil, Elveţia, este cel de-al doilea care îşi arată maşina cu ajutorul căreia va încerca în noul sezon să obţină un rezultat.

Vezi şi: (video) Noul monopost al echipei Williams se numeşte FW40. Primele imagini

Sauber C35 2016

Una dintre intrigi înainte de prezentare a fost culoarea caroseriei, asta pentru că brazilianul Felipe Nasr a părăsit echipa şi împreună cu acesta şi sponsorul Banco do Brasil.

Livrea noii maşini într-adevăr s-a schimbat. Acum monopostul este vopsit în culorile alb şi albastru, iar partea frontală, corpurile oglinzilor retrovizoare şi câteva linii de pe caroserie sunt de culoare aurie.

De asemenea, iese în evidenţă şi numărul mic de logouri ale sponsorilor, făcând astfel loc unei inscripţii “25 de ani”, dedicată jubileului echipei Sauber pe care l-a împlinit în acest campionat.

Noul Sauber C36 va fi propulsat de un motor produs de Ferrari pe care echipa l-a folosit şi anul trecut. Piloţii echipei sunt în acest an sunt: suedezul Marcus Ericsson şi germanul Pascal Verlaine.

Ultimul nu va fi prezent la primele teste pre-sezon din Barcelona din cauza unei traume. Cel mai probabil acesta va fi înlocuit temporar de pilotul Ferrari Antonio Giovinazzi.

Iată care îi sunt caracteristicile tehnice:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/