(foto) Estonia: Șoferul unui VW Touareg a verificat cu “succes” gheața mării Baltice

Caz mai puțin obișnuit în Estonia. Proprietarul unui Volkswagen Touareg a vrut să se dea în spectacol față de prietenii săi și a urcat cu mașina pe gheața mării Baltice din preajma portului Rohukula. Și pentru că conducea un SUV cu o greutate de peste 2 tone, iar grosimea gheții în acea zonă nu a făcut față greutății, conducătorul, un tânăr de 24 ani, s-a trezit cu mașina în Marea Baltică, scrie postimees.ee.

4868127t151h15f6

Trebuie să recunoaștem că tânărul șofer a avut mare noroc că gheața nu s-a rupt la o adâncime mai mare și că mașina s-a înfipt cu fața în fundul mării. Partea proastă este că nu va fi așa ușor de scos Touareg-ul din mare, iar ba mai mult acesta stă înghețat acum la locul incidentului. În galeria foto puteți vedea cum apa care a ajuns în habitaclu și cea care înconjoară SUV-ul german, practic a înghețat mașina atât pe interior, cât și pe exterior.

Cel mai interesant este că în urma verificărilor, tânărul care se afla la volanul mașinii nu era sub influența băuturilor alcoolice. Rezultat ușor straniu dacă este să luăm în calcul curajul de care a dat dovadă ca să urce pe gheață. 🙂

4868133t151h289c

În legătură cu acest fapt, redacția AutoBlog.MD le recomandă șoferilor cărora le place să se aventureze pe gheața lacurilor din Moldova să se abțină de la acest lucru, în special în aceste zile când temperaturile trec de zero grade Celsius.

sursa: Postimees.ee

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/