(foto) Ford F-150 Raptor a fost învăţat să accelereze în 4.2 secunde până la 96 de km/h

Renumitul atelier de tuning din Texas, Hennessey, prezintă un program complex de modificare propus pentru toţi deţinătorii de pick-up-uri Ford F-150 Raptor. Maşina devine mai puternică şi foarte rapidă, încât poate parcurge 402 metri în 12.9 secunde, iar până la 100 de km/h poate accelera în puţin peste patru secunde.

Versiunea proprie cei de la Hennessey o numesc VelociRaptor. Setul de îmbunătăţiri pentru motorul V6 turbo de 3.5 litri include instalarea a două noi turbo compresoare, a unui intercooler mai mare, un alt sistem de evacuare a gazelor de eşapament şi o unitate de control electronic resetată.

După toate manipulările agregatul produce 613 CP (plus 157) şi 843 Nm (plus 153), comparativ cu modelul obişnuit. Acceleraţia de la 0 la 96 de km/h o face în 4.2 secunde, cu 0.8 secunde mai repede.

Modificarea unităţii de propulsie costă 22.500 de dolari şi pentru lucrări se oferă trei ani de garanţie. Puterea motorului poate fi dusă şi până la 700 de cai, însă performanţele dinamice şi preţul tuning-ului nu a fost dezvăluit.

Pentru alţi 12.995 de dolari firma din Texas este gata să pregătească maşina pentru off-road extrem. Printre dotările pentru astfel de condiţii se numără elemente LED suplimentare pe bara de protecţie frontală, un kit exterior cu elemente întărite, anvelope Toyo care măsoară în diametru 35 de inci şi o gardă la sol mărită cu 7.6 centimetri.

În 2017 Hennessey va construi doar 100 de exemplare VelociRaptor.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/