(foto) G-Power poate face mai performant cel mai puternic sportcar din istoria BMW

Atelierul german de tuning G-Power prezintă un pachet de modificări pentru cel mai puternic sportcar din istoria BMW – M4 GTS. Specialiştii i-au mai adăugat maşinii 115 CP sub capotă.

g-power-bmw-m4-gts (1)

Coupeul vine standard cu un motor twin-turbo de 3.0 litri volum, care pune la dispoziţie 500 de cai putere. În atelier i-au fost modificate turbinele, a fost instalat un nou sistem de evacuare a gazelor şi a fost resetată unitatea de control electronic a motorului.

g-power-bmw-m4-gts (5)

Toate manipulările la capitolul tehnic au sporit puterea maşinii până la 615 cai, iar cuplul maxim a crescut până la 760 Nm.

Acum, M4 GTS by G-Power accelerează cu 0.2 secunde mai repede decât coupeul de bază – 3.6 secunde. Viteza maximă constituie 320 km/h, după ce limitatorul electronic nu permitea depăşirea cifrei de 305 km/h.

g-power-bmw-m4-gts (2)

Pe lângă toate, G-Power propune înlocuirea jantelor originale cu unele de firmă care măsoară 21 de inci. Cei care nu dispun de bani pentru modificările integrale, pot opta pentru un program mai “ieftin” care măreşte puterea motorului până la 575 de cai.

Amintim că BMW a lansat M4 GTS într-un tiraj de 700 de exemplare. Toate unităţile sunt deja vândute.

Vezi mai multe: În viraje, cu 200 de km/h. BMW M4 GTS a bătut timpul câtorva supercaruri pe Nurburgring (video)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/