(video/update) Genesis G90 facelift, fotografiat pe o stradă din Coreea. Premieră pe 27 noiembrie

Distribuie:
 • 36
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 21.11.2018) Noul Genesis G90 facelift a fost surprins pe străzi din Coreea de Sud, fiind dezgolit aproape complet. Designul exterior a adoptat soluţii stilistice văzute anterior pe conceptele acestui brand, printre care forma grilei radiatorului, a farurilor, a capotei, etc.

Iată cum arată automobilul comparativ cu modelul EQ900:


(update 13.11.2018) Designul lui Genesis G90 a fost deconspirat prin nişte schiţe. Premieră pe 27 noiembrie

În Coreea de Sud a fost prezentat sedanul Genesis G90 în cadrul unui eveniment cu uşile închise. Mai mulţi designeri care au fost invitaţi, au încercat să redea cele văzute pe câteva schiţe. Astfel, avem în faţă designul deconspirat al automobilului şi deja ştim la ce să ne aşteptăm.

Ni se confirmă astfel că sedanul premium va avea o parte frontală şi posterioară complet reproiectată. În centrul atenţiei va ieşi grila radiatorului care este sub forma unui pentagon. Farurile full LED vor fi despărţite pe secţiuni de o fâşii luminoase, care se vor întinde pe aripi şi vor avea o continuare pe prizele de aer găsite lângă uşile faţă. Dacă pe lângă indicarea direcţiei vor putea fi utilizate drept lumini de zi, nu se cunoaşte deocamdată.

În partea posterioară, stopurile vor fi reprezentate la fel de două fâşii luminoase LED. Cea superioară va fi despăţită pe mijloc de inscripția Genesis cu litere de tipar, însă cea inferioară va face o conexiune întocmai între corpurile de iluminat. Forma pentagonală va fi redată în spate de terminaţiile eşapamentului şi de pentagonul imaginar, redat de liniile care încep de la acoperiş şi coboară pe uşa portbagajului până la spaţiul pentru instalarea plăcuţei de înmatriculare.

Între timp au fost lansate şi două teasere video în care vedem cum lumea rămâne uimită la văzul acestui automobil cu design neobişnuit:


(08.11.2018) Genesis G90 urmează să sufere un facelift consistent. Premieră pe 27 noiembrie

Noul Genesis G90 facelift, sedan premium cunoscut în Coreea de Sud sub denumirea de EQ900, urmează a fi prezentat la 27 noiembrie în cadrul unui eveniment special organizat în Seul. Odată cu lansarea maşinii actualizate, despre care se spune că a evoluat într-un nou model de mașină, Genesis și-a unificat numele în G90, în același mod în care este cunoscut în America de Nord sau Orientul Mijlociu.

Prin aceasta, Genesis își va consolida în continuare identitatea ca marcă de lux la nivel mondial și intenționează să-şi accelereze lansarea pe piața mondială, într-o bună zi ajungând, de ce nu, şi în Republica Moldova.

Vezi cum arată rivalul său de la KIA: (video) Premieră în Coreea de Sud: KIA a prezentat cel mai luxos şi cel mai puternic model pe care îl are

Genesis a lansat deocamdată o singură imagine teaser cu vârful său de gamă îmbunătăţit, împreună cu o serie de informaţii. Aflăm că designul exterior al modelului G90 se caracterizează prin „realizarea unei arhitecturi orizontale”, care are o atitudine stabilă, demnă și un caracter grandios, dar discret. În plus, detaliul unic al designului Genesis, G-Matrix, a fost aplicat farurilor/stopurilor pentru a accentua luxul într-o proporție echilibrată de linii puternice.

Genesis G90 facelift va avea şi o nouă grilă a radiatorului, una făcută sub forma unui pentagon, a cărui laturi va face legătura dintre partea frontală şi cea posterioară a maşinii. Panoul posterior al automobilului va fi compus din două părţi, iar stopurile vor conţine o semnătură luminoasă identică cu cea a farurilor. Jantele oferite standard vor măsura 18 inci, însă opţional se va putea comanda un set de 19 inci.

Paleta de culori pentru caroserie a fost extinsă, existând şi variante noi de combinaţii bi-ton.

Vezi şi: (foto) Genesis G70 a devenit primul automobil de serie cu panou de bord cu ecran stereoscopic

În habitaclu la fel se vor schimba multe lucruri. Maşina va avea o planşă de bord reproiectată, un sistem multimedia nou şi unul de navigaţie a căror hărţi vor putea fi actualizate online, ceea ce reprezintă o premieră pe o maşină din industria auto coreeană.

Un nivel superior de confort va fi asigurat de scaunele reproiectate, tapiţate cu piele, de un sistem de climatizare în mai multe zone şi de un sistem activ de izolare fonică.

Suspensia adaptivă şi un număr mare de sisteme de protecţie şi asistenţă vor fi incluse standard.

Gama de motoare va rămâne neschimbată: un V6 de 3.8 litri (309 CP) şi un V8 de 5.0 litri (413 CP), ambele natural aspirate, alături de un V6 twin-turbo de 3.3 litri (370 CP). Preţul de start a fost deja anunţat şi porneşte de la circa 63.000 de dolari.

Vezi şi: Brandul premium Genesis nu se va lansa în Europa mai devreme de 2019. Iată motivele


Distribuie:
 • 36
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...