(foto) GENEVA 2017: Premieră – Brabus 550 Adventure 4×4²

Atelierul german Brabus a adus la Salonul Auto de la Geneva o versiune dedicată off-road-ului extrem a lui Mercedes-Benz G500 4×4².

Maşina de teren nu este dedicată doar pasionaților de expediţii, ci şi celor care deţin deja un astfel de model şi doresc să îl facă mai brutal prin accesoriile puse la dispoziţie.

Vezi şi: (video) Noul Brabus Business Lounge este pentru persoanele care au un stil de viaţă diferit

Noul Brabus 550 Adventure 4×4² este dotat cu un propulsor V8 turbo, care produce acum 550 de cai putere şi un cuplu maxim de 800 Nm. Surplusul constituie 128 de cai putere şi 190 Nm.

Vezi şi: (foto) Brabus a dotat un Mercedes-Benz G500 4×4² cu fibră de carbon albastră

Se anunţă că tot-terenul poate accelera până la 100 de km/h în doar 6.7 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 210 km/h din cauza anvelopelor speciale pregătite pentru off-road.

Vezi şi: (foto) Brabus ne bucură din nou ochii, modificând excentric un Mercedes-AMG G63

Cât priveşte lista de accesorii, aceasta cuprinde: bare metalice de protecţie a părţii posterioare şi frontale, un troliu, corpuri de iluminat suplimentare pe acoperiş, dar şi o roată de rezervă instalată pe uşa portbagajului.

În habitaclul lui Brabus 550 Adventure 4×4² vor putea călători doar patru persoane. O banchetă spate nu există, în loc fiind instalate două fotolii comode şi tapiţate cu piele, despărţite de un panou BRABUS Touch Control Panel prin care se dau comenzi sistemului multimedia, sistemului de ventilare, scaunelor, etc.

Preţul de start a unei astfel de maşini gata făcute este deocamdată necunoscut. După cum am specificat, Brabus acceptă transformarea modelelor obişnuite G500 4×4², respectiv proprietarii vor plăti mai puţini bani.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/