(foto) Gluma zilei: Internauții au propus o nouă mașină de încasare a banilor pentru băncile din Moldova

Distribuie:
 • 139
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Furtul miliardului stârnește glume printre internauții din Moldova. Astfel, John Chetrean, un cunoscut pasionat de automobile și design auto de la Chișinău, a propus astăzi o nouă mașină de încasare a banilor pentru băncile din Moldova care are la bază un Porsche Panamera GTS.

GTS

Trebuie să recunoaștem că ideea este foarte bună din moment ce Porsche Panamera GTS este una dintre cele mai spațioase și rapide mașini din gama constructorului din Zuffenhausen.

Portbagajul acesteia măsoară în jur de 445 de litri, suficient pentru ca aici să încapă câțiva saci cu bani, în timp ce motorul V8 de 4.8 litri va garanta un sprint 0-100 de doar 4.4 secunde și o viteză maximă de 288 km/h, astfel încât nimeni să nu vă poată ajunge din urmă.

AutoBlog.MD ține să menționeze că elementele grafice de pe partea laterală a mașinii au fost făcute în PhotoShop, asta ca nu cumva autoritățile să pornească în căutarea acestui automobil poza căruia a fost preluată de pe Smotra.MD.


Distribuie:
 • 139
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like...

11 Responses

 1. Musamotors spune:

  Da ce au mai ramas banci cu bani prin moldova? Criza e in plin.

 2. Zoya spune:

  E de unde bani? Vezi ca Rusia damu si din Siria so dus si nu de viata buna. Sa fi avut bani de pornesu spre NEw York. Da voi mai vreti moldovanul sa aiba bani. De unde? Baii nu cresc ca pepenii pe cimp.

 3. Vasea spune:

  La noi maldavenii o pus banii in rugina si in piatra. In alte parti banii in pusi in business de unde si vin impozite pentru batrini neperformanti care datorita lor ultimii 20 de ani am trait in haos. Sa luam la timp cu vreo 30 de ani in urma arma in mina si sa ne aparat nu era haosul de azi da asa merita ce au. Noi le-om da podachi ca la animale. DA ASA HAI SA NE FIE MILA SI SA LE AZVIRLIM CEVA SA NU MOARA DE FOAME.

 4. Alex spune:

  Si ce ai vrut sa spui cu asta?

 5. Vasea spune:

  Ce sa spun? In orice alta tara civilizata oamenii isi apara tara clar ca in afara de Sirieni care fug in Germania la funduri nemtesti moi. Mai inteleg copiii si femeile lasa sa fuga ca dupa ce or muri toti barbatii sa aiba cine sa se intoarca in tara. DA CIND VAD CA BARBATII FUG MA INTREB DACA SUNT BARBATI. Noi in al 2 lea razboi mondial am fugit prin Siria? la ghine la harem? Parerea mea este ca Europa oleaca sau cu totul o ruginit. Trebuie oleaca Sirienii de adus la noi la armata ca oleaca cu libertatea asta sexuala o pierdut simtul orientarii. Numai la armata si la razboi cind maninci o kirza in cap de 13 ori pe zi in timp de 13 minute vine mintea daca are de unde.

 6. Giku spune:

  Erau timpuri bune mai ales pentru buneii nostri. Unii din ei o luptat si pentru Romini si pentru Rusi mai in scurt iaca aceea armata mai ales cind incepi de la 18 ani si 4-5 la razboi zi de zi. Iaca asta atraction. La inceput e ca apa fierbinte da pe urma te deprinzi. Intr-o buna zi razboiul se termina si traiessti cu asta asa ca la RECLAMA DE LA AUDI.

 7. Ina spune:

  La noi barbatii o degradat. Cind vad 2 boi pe drum cum nu impart drumul ma gindesc ce bine ar fi sa-i vad pe cimpul de lupta ca avem niste cirpe 90% din ei. Nenorocitii. Mai mult de 2 zile nu supravietuiesc. Da de unde? 90% gifie de boala chiar daca au land curiser. trebuie de trimis la armata pe aistea ca sa nu ajunga cu grad maxim de invaliditate.

 8. Arcanzas spune:

  Trebuie armata la nivel de lege obligatoriu minim 5 ani daca nu chiar 15 ai. Daca la 18 ani inca te consideri domnisoara o poti face si dupa 30 cind vei deveni barbat. Asa trebuie sa fie. Cine nu vrea lucreaza in folosul statului toata viata + copii si nepotii sa plateasca pentru un tata domnisoara!

 9. Ion spune:

  Cred ca vrei ca maldavya sa fie derjava?

 10. Vera spune:

  Da doamne asa sa fie ca crestem niste blegi da picii tineri numai cu bautul si bordelurile e de capul lor. Nici o disciplina.