(foto) Hyundai i40 Sedan & Wagon au primit un update la capitol stilistic, tehnic şi protecţie

Aspectul revigorat și specificațiile îmbunătățite pentru Hyundai i40 au fost făcute de producător pentru menținerea atractivității modelului printre clienții europeni, în timp ce motoarele actualizate respectă cele mai recente standarde Euro 6d Temp. În Europa, Hyundai i40 este oferit în caroserie Sedan şi Wagon (break).

Hyundai i40 se caracterizează prin confortul său sporit, asigurat prin spaţiul dedicat pasagerilor şi bagajelor. Designul actualizat aduce un aspect proaspăt și modern în segmentul D. Profilul fluid și dinamic este îmbunătățit cu aspectul puternic al noii părţi frontale, acolo unde este scoasă în evidenţă noua grilă Cascading Grille, identitatea familiei actuale Hyundai.

Noile jante din aliaj de 18 inci completează profilul elegant, oferind clienţilor mai multe opţiuni, pe lângă roțile din aliaj de 16 și 17 de inci, pe care le-a moştenit de la maşina ce exista până acum.

Modelul i40 va putea fi comandat în două culori noi pentru interior: Merlot Red și o combinație de gri și negru. Acum, clienții pot opta pentru patru culori în total, cu negru și bej. O tapiţerie din piele este disponibilă în toate culorile, iar una textilă doar în culorile negru şi bej.

Pentru o potrivire cu învelişul ales pentru scaune, opțiunile interioare includ o inserție contrastantă pe panoul ușilor. O combinaţie gri-negru a interiorului vine cu accente portocalii şi panouri negre ale uşilor. Cel în Merlot Red vine în combinaţie cu cusături contrastante de culoare gri şi ornamente în Merlot Red pe uşi. Adăugător, se pot opta pentru inserţii care imită o plasă din metal, pentru a fi instalate pe planşa de bord.

Hyundai a revizuit linia de propulsie pentru o performanță mai bună de conducere și o eficiență sporită a consumului de combustibil, respectând noile standarde Euro 6d Temp.

Modelul i40 este disponibil acum cu noul motor diesel Smartstream de 1.6 litri dezvoltat în două variaţii de putere. Versiunea standard oferă 115 CP și un cuplu de 280 Nm, cuplat la o transmisie manuală cu şase trepte, însă cea superioară produce 136 CP și un cuplu de 320 Nm, fiind disponibil în combinaţie cu o transmisie robotizată cu şapte trepte şi dublu ambreiaj sau una manuală.

Alternativ, i40 este disponibil cu motorul pe benzină GDI de 1.6 litri, care generează 135 de CP şi este cuplat la o transmisie manuală cu şase trepte.

Pentru o deplasări confortabile și sigure, Hyundai i40 este acum echipat cu un complex Hyundai SmartSense, care include mai multe sisteme de protecţie active şi unele de asistenţă pentru şofer.

De exemplu, sistemul de asistență pentru evitarea coliziunilor (FCA) avertizează conducătorii auto în caz de urgență, frânând în mod autonom, dacă este necesar. Utilizând senzorii unei camere, FCA funcționează în trei etape: avertizează inițial șoferul vizual și acustic, controlează frâna în funcție de nivelul de pericol de coliziune și aplică forța maximă de frânare pentru a evita o coliziune sau a minimiza urmările atunci când o coliziune este inevitabilă. Sistemul este activat când un vehicul este detectat în fața mașinii, funcționând la viteze de 10 km/h sau mai mari.

Modelul Hyundai i40 nu este disponibil pentru a fi cumpărat în ţara noastră. În Coreea de Sud, de exemplu, preţurile pentru modelul actualizat variază între 24.000 şi 27.000 de dolari.

Vezi şi: (foto) Hyundai i40 a suferit un mini facelift în Coreea de Sud. Modelul urmează să ajungă şi în Europa

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/