(foto) Iahtul sportiv Bugatti Niniette va fi construit în doar 66 de exemplare

Compania americană Palmer Johnson în colaborare cu Bugatti a dezvoltat iahtul sportiv Niniette 66. Nava lungă de 20 de metri a fost făcută în stilul hipercarului Bugatti Chiron şi poate atinge o viteză de peste 80 km/h.

Proiectul de construcţie a unui astfel de iaht, ambele companii l-au început încă în 2015. Vasul ascunde doar 1.2 metri din “caroseria” sa în apă şi este pus în mişcare de un motor MAN cu opt cilindri care poate produce 1.000 sau 1.200 de cai putere.

Vezi şi: (video) Lexus şi-a prezentat primul iaht pe care l-a dotat cu două motoare V8

Vezi şi: (foto/video) Supercarul mărilor. Aston Martin AM37 este cea mai luxoasă barcă cu motor

Niniette 66 va fi primul model dintr-o nouă serie de iahturi ale Palmer Johnson, din care vor face parte şi alte nave de 15 şi 24 de metri lungime.

În construcţia iahtului Bugatti se foloseşte carbon, piele, aluminiu, lemn natural şi chiar marmură. La bord există un jacuzzi, bar, dormitor, zonă specială pentru oaspeţi şi o suprafaţă pe care se poate face focul.

Vezi şi: (foto) Mercedes-Benz a construit un iaht cu motor cu 960 de cai putere

Preţul unui astfel de iaht nu se cunoaşte, însă acesta va fi limitat la doar 66 de exemplare.

În schimb, preţul unui Bugatti Chiron în Europa este de 2.4 milioane de euro. La moment 250 de maşini din 500 au fost deja vândute.

Vezi şi: (video) Primele trei exemplare Bugatti Chiron au fost livrate clienţilor. Iată cum au fost făcute

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/