(foto) Iată cum ar putea arăta noua generaţie BMW Seria 5 Touring

În această perioadă, când crossoverele sunt extrem de populare, lansarea unor maşini în caroserie de tip “break” nu ar avea niciun sens. Acesta să fie motivul pentru care Jaguar s-a dezis de la versiunea Sportbrake a generaţiei actuale XF? Nu cunoaştem un răspuns.

Însă, în Germania, situaţia este cu totul alta. Aici break-urile sunt într-atât de populare încât vânzările de VW Passat, Skoda Octavia şi Superb în astfel de caroserii ocupă peste jumătate din piaţă şi din tirajul actual al acestei serii.

Actuala generaţie BMW 5 Series Touring (F11) se află pe piaţă din anul 2011, de aceea nu este nimic neobişnuit în faptul că bavarezii pregătesc un concurent pentru modelul analogic E-Class Estate.

bmw_535i_xdrive_touring_luxury_line_6

Automobilul de mai jos, ilustrat de graficianul Remco M, combină trăsături de design a Seria 7, X5 şi Seria 3, toate aplicate pe baza prototipului de teste BMW 5 Series Touring (G31) 2017, văzut recent pe Nurburgring.

Vezi şi: (video) Va fi mai puternic decât concurenţii? Noul BMW M5 a ieşit la teste pe Nurburgring

Maşina din imagine este desenată cu acurateţe, iar caroseria a primit o culoare lucioase, aşa cum obişnuieşte BMW să modifice imaginile maşinilor în fiecare press release emis.

BMW 5 Series Touring_2

Potrivit unor informaţii neoficiale, noua Seria 5 se va alege cu un nou head-up display şi un sistem infotainment preluat de pe Seria 7.

Alte zvonuri spun că noutatea va fi prima Seria 5 care va primi un motor turbo cu trei cilindri şi un volum de 1.5 litri. Se va păstra şi motorul V8 de 4.4 litri, însă acesta va fi configurat altfel.

Lansarea variantei M550d poate fi pusă sub semnul întrebării, însă în caz că va primi undă verde, sub capotă va fi instalat un turbodiesel de 3 litri şi cu patru turbine.

Vezi şi: (foto) BMW a prezentat cel mai puternic motor diesel cu şase cilindri, disponibil pe Seria 7

BMW 5 Series Touring_1

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/