(foto) Iată cum ar putea arăta în viitor nişte camioane produse de Audi

Designerul bielorus Artiom Smirnov şi colegul său din Ucraina Vladimir Pancenko au pregătit pentru compania Audi două proiecte ale unor camioane ale viitorului, dotate cu unităţi de propulsie electrice. Lucrările artiştilor au fost publicate pe site-ul Behance.

Camioane viitor Audi_54

Proiectul a apărut şi a fost creat la iniţiativa celor doi specialişti. Designerii au desenat mai întâi un camion, însă pe hârtii a apărut şi un al doilea. Ulterior aceştia nu au putut alege care este cel mai reuşit.

Pentru a face o alegere între proiectele, numite A şi B, cei doi le-au oferit şansa utilizatorilor reţelelor de socializare să aleagă.

Proiectul A presupune cu un camion cu remorcă, dotat cu autopilot şi sistem electric de propusie. Unitatea de transport conceptuală are şi un spaţiu enorm prin care pot fi schimbaţi acumulatorii, acesta fiind localizat între cele două osii.

Camioane viitor Audi_19

Proiectul B este un camion cu sistem electric de propulsie, dar care nu are autopilot. Acesta poate fi condus de doi şoferi care sunt aşezaţi într-o cabină pe acoperiş. Piloţii sunt îmbrăcaţi în costume speciale, având şi măşti cu oxigen, iar manevrele se fac cu ajutorul unui volan de curse.

Camioane viitor Audi_34

Deocamdată nu se cunoaşte dacă Audi a luat act de munca celor doi, însă cu siguranţă conceptele ar uimi lumea dacă vor ajunge să fie construite în dimensiuni reale.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/