(foto) Iată cum arată noul ecuson pe care şoferii din Moldova îl vor primi după ITP

Un automobilist din Chişinău a trecut recent Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) cu succes şi a primit în schimb actele necesare, dar şi ecusoanele de tip nou care se vor lipi pe plăcuţele de înmatriculare şi nu pe parbriz.

În imaginea de mai jos avem ocazia să vedem cum arată acestea îndeaproape. Autocolantele au o formă rotundă, indică data când va fi necesară o nouă inspecţie tehnică şi sub diverse unghiuri arată elementele de protecţie pe care le are.

FOTO: facebook.com/victor.batog

Oficial s-a anunţat că începând cu 1 ianuarie 2017 vor fi puse în circulaţie ecusoanele de tip nou la inspecția tehnică periodică a vehiculelor auto, însă eliberarea acestora la stațiile de testare tehnică a început treptat încă din luna decembrie a anul trecut, astfel încât să fie asigurat stocul necesar.

Ecusonul de tip nou reprezintă un autocolant, confecţionat din material autoadeziv, protejat cu elemente de securitate avansate și nu poate fi utilizat după dezlipire.

Acesta va fi aplicat pe plăcile de înmatriculare în față și spate, realizate după standardul european „SM 122:2014”, care au spații special prevăzute în acest scop, respectiv cele pe care s-au aplicat în imaginile de mai jos.

Află mai multe detalii, dar şi cum vor proceda şoferii care nu au plăcuţe de tip nou, aici: (foto) Ecusoanele de tip nou la inspecția tehnică periodică vor fi eliberate începând cu luna decembrie

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/