(foto) Imaginea zilei: Un şofer din Chişinău, uimit de ce transporta altul într-un Renault Clio cu portbagaj deschis

Chiar recent am scris despre una şi iată că o situaţie similară a fost surprinsă din nou. Un conducător auto şi-a utilizat automobilul compact pentru a transporta un obiect necorespunzător şi în condiţii nesigure.

Şoferul din capitală a folosit un Renault Clio pentru a transporta o cadă cu o lungime de aproape doi metri. Pentru a o încărca în maşină a rabatat bancheta din spate, însă pentru că nu a încăput în totalitate o parte a fost lăsată în afară, motiv pentru care circula cu uşa portbagajului deschisă.

Mai mult, pentru suport, la bord a mai fost văzut un pasager care ţinea într-o poziţie incomodă obiectul sanitar. De menţionat că astfel de metode de transportare a bunurilor pot prezenta un pericol major în cazul unui eventual accident rutier, iar pasagerul în cauză poate fi proiectat liber în afara maşinii.

FOTO: facebook.com/artiom.brenici

Vezi şi: (foto) Standarde moldoveneşti. Nissan s-ar uimi dacă ar vedea ce transportă un şofer într-un Micra

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/