(foto) În noul an cu o maşină nouă! Doi moldoveni ar putea conduce în curând câte un G 63 AMG

Două maşini noi cu o putere totală de 1.170 de CP au ajuns cu succes pe pământ moldovenesc. Vorbim despre două exemplare Mercedes-AMG G 63 de generaţie nouă, care acum câteva ore au fost surprinse în capitală pe un camion cu platforme.

FOTO: facebook.com/Smotramdofficial

A transporta automobile noi acoperite cu materiale de protecţie a caroseriei în timpul călătoriilor este o practică pe care Mercedes-Benz o foloseşte de mai mult timp, în special pentru modelele scumpe, care sunt livrate la dealeri direct din uzina producătoare, în acest caz fiind cea din Graz, Austria.

După cum am menţionat, ambele maşini sunt de model G 63 AMG, dotate cu motoare V8 biturbo, de 4.0 litri, care produc 585 CP şi un cuplu maxim de 800 Nm. Dau de gol acest lucru terminaţiile laterale ale eşapamentului care ies în afară doar pe un G 63, dar şi jantele negre de 22 de inci care pot fi comandate doar pe acest model (cu vreun pachet AMG Line pe alte modele nu se oferă).

Un astfel de SUV poate accelera de pe loc şi până la 100 de km/h în 4.5 secunde. Viteza maximă este limitată la 210 km/h (sau la 240 de km/h cu Driver’s package). Greutatea SUV-ului fără şofer este de 2.485 de kg, iar consumul mixt de carburant este egal cu 13.2 litri de benzină 98 la 100 de km parcurşi.

Vezi şi: Los Angeles 2018: G-Class cu vopsea de 6500 de dolari – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

FOTO: facebook.com/Smotramdofficial

Amintim că preţul de start anunţat oficial de către reprezentanţa Mercedes-Benz Moldova pentru noul Mercedes-Benz G-Class, în versiune G 500, porneşte de la 111.480 de euro. Un magnific G 63 AMG costă cel puţin 147.460 de euro! Şi noul G 350 d urmează a fi disponibil la comandă, însă un preţ de listă în Moldova nu are deocamdată.

Vezi neapărat: Imaginea zilei: Trei G-Class-uri nou-nouţe au ajuns la Chişinău

Vezi şi: (foto) Un Mercedes-Benz G-Class, transformat într-o limuzină, a fost văzut în Chişinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/