(foto) Încă o stație de încărcare a mașinilor electrice sau hibride în Chișinău

Încă o stație de încărcare a mașinilor electrice sau hibride în Chișinău! Aceasta a fost montată în fața centrului auto Volvo Cars Moldova şi vine să-i susţină pe clienţii care şi-au cumpărat maşini hibride de marcă suedeză.

Terminalul de încărcare este deja funcţional începând cu primele zile ale lui ianuarie 2019 şi se găseşte în incinta centrului auto de pe bd. D. Cantemir 14.

Potrivit informaţiilor, acces la noul terminal de încărcare vor avea doar clienţii Volvo, atât posesori de maşini suedeze corespunzătoare, cât şi a vehiculelor de alte mărci, dar compatibile. Aceştia îşi vor putea pune automobilele electrificate la încărcat, absolut gratuit, în timp ce vizitează centrul auto sau au acolo întâlniri de afaceri.

Însăşi terminalul este de producţie franceză, a companiei Legrand. Intensitatea maximă a curentului pompat în baterii este de până la 32 A și se realizează printr-un connector Type 2, iar persoana care va utiliza încărcătorul va putea vedea pe un ecran starea şi nivelul de încărcare. Pe timp de noapte staţia va fi deconectată din motive de siguranță.

Mai trebuie de menţionat că această mini staţie corespunde standardelor Volvo pentru viitoarele mașini electrice pe care le va avea în gamă, semn că acestea vor fi disponibile şi în ţara nostră.

Amintim că, din gama Volvo Cars Moldova, clienţii pot alege mai multe modele plug-in hybrid, printre care: Volvo XC90, Volvo XC60, Volvo V90, Volvo V60 şi Volvo S90. Toate sunt disponibile cu agregate T8 (V60 şi cu T6) şi sunt capabile să ofere o autonomie electrică de aproximativ 50 de km.

Vezi şi: (update) Decizie oficială! Până în primăvara anului 2019 apar circa 14 staţii de încărcare a maşinilor electrice

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/