(foto/video) Începe producţia în masă a lui Tesla Model 3. Elon Musk a arătat primul exemplar

Fondatorul Tesla Inc, Elon Musk, a arătat prin intermediul unei reţele de socializare, primul exemplar al electromobilului Tesla Model 3. Prezentată pentru prima dată la 1 aprilie 2016 şi lansată în serie cu puţină întârziere, noua maşină este aşteptată să aducă companiei cele mai mari venituri.

Vezi detalii: (foto/video) Premieră mondială: Tesla Model 3

Împreună cu primul exemplar, compania Tesla anunţă şi startul producţiei în masă a Model 3, pe care consiliul de directori îşi pun mari speranţe.

Primul exemplar Tesla Model 3 ar fi trebuit să ajungă în garajul unuia dintre membrii consiliului de directori Tesla, însă maşina va ajunge totuşi pe mâinile lui Elon Musk, în calitate de cadou cu ocazia aniversării sale (46 de ani).

Vezi şi: (foto) Noua Tesla Model 3 va avea un interior extrem de minimalist

Important este de menţionat că Tesla a reuşit să adune peste 400.000 de comenzi pentru noul Model 3. Preţul de start în SUA este de 35.000 de dolari. Dacă planurile de producţie vor fi respectate şi tot mai mulţi clienţi vor fi satisfăcuţi, succesul electromobilului la nivel global este garantat.

Vezi şi: Anunţul lui Elon Musk pentru viitorii proprietari ai Tesla Model 3. Iată de ce maşina este ieftină

Vezi şi: Şeful Fiat-Chrysler, despre Tesla Model 3: „Dacă va fi profitabil, îl copiez şi lansez un rival în 12 luni”

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/