(foto) Interiorul noii generaţii BMW Seria 5 a fost deconspirat

Pe Internet au apărut primele imagini cu interiorul noii generaţii BMW Seria 5. Fotografiile care au fost trimise de un cititor portalului Indian Autos Blog ne arată planşa de bord cu toate componentele incluse în aceasta, fără niciun fel de camuflaj.

2017-bmw-5-series-interior-dashboard-spy-shot

Habitaclul noului sedan Seria 5 va fi făcut în stilul fratelui mai mare de ultimă generaţie – Seria 7.

Nouă este consola centrală, panoul de bord, volanul, ecranul sistemului multimedia, levierul cutiei de viteze şi chiar joystick-ul sistemului iDrive.

2017-bmw-5-series-interior-spy-shot

După cum v-am anunţat anterior, noua generaţie BMW Seria 5 va fi prezentată la 13 octombrie 2016. Premiera publică va avea loc în luna ianuarie a anului viitor la Salonul Auto de la Detroit.

Interiorul actualei generaţii BMW Seria 5

Interiorul actualei generaţii BMW Seria 5

Amintim că noua generaţie BMW Seria 5 este construită pe baza platformei modulare CLAR. Acelaşi şasiu a fost folosit pentru crearea navei amiral Seria 7.

În construcţia modelului se va folosi pe larg aluminiu şi materiale compozite. Toate acestea vor duce la micşorarea greutăţii automobilului cu 80 de kilograme, comparativ cu generaţia anterioară.

2017-bmw-5-series-interior-centre-tunnel-spy-shot

Versiunea de bază BMW Seria 5 va fi echipată cu un motor turbo pe benzină, cu un volum de 2.0 litri. Gama de agregate va include şi unităţi cu şase cilindri, pe lângă o versiune plug-in hybrid.

2017-bmw-5-series-interior-spyshot

Totodată, BMW a publicat un al treilea teaser video din cele 5 planificate, în care ne arată 5 motive pentru care noul sedan va deveni popular:

Vezi şi: (video) Noua generaţie BMW Seria 5 a primit o dată de lansare

Articole relaționate

1 Response

  1. 12.10.2016

    […] Vezi şi: (foto) Interiorul noii generaţii BMW Seria 5 a fost deconspirat […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.