(foto) Klassen este gata să alungească noul Rolls-Royce Culinnan cu peste un metru şi să-l blindeze

Primul SUV Rolls-Royce poate fi deja alungit şi transformat într-o fortăreaţă! De toate aceste lucruri este gata să se ocupe nu însuşi producătorul britanic, ci bunii noştri prieteni de la Klassen. Aceştia au toate resursele necesare pentru ca să facă din noul Cullinan o limuzină blindată.

Noul Rolls-Royce Cullinan există deocamdată într-o versiune standard, fără vreun ampatament alungit, cu o lungime totală de 5.341 de mm. Klassen propune să extindă lungimea totală a maşinii cu 580 sau 1.016 mm, până la 5.921 sau 6.357 mm. Respectiv, şi ampatamentele vor creşte de la 3.295 mm la 3.875 şi 4.311 mm.

Varianta +580 mm poate fi comandată în alte două versiuni diferite: cu portiere posterioare alungite sau cu portiere posterioare uşor scurtate, care vor fi separate de cele frontale printr-un perete.

SUV-urile limuzine mai beneficiază de protecție balistică de cel mai înalt nivel B6, şi în curând B7, ceea ce înseamnă că minim majoritatea tipurilor de gloanţe nu vor fi o problemă. Chiar şi acoperişul panoramic va putea rezista unor eventuale pericole.

Interiorul exclusiv poate fi dotat cu pereți despărțitori care izolează partea frontală şi posterioară a cabinei, alături de tehnologii de vârf, cum ar fi un centru multimedia făcut pe baza unui Apple iMac, un sistem audio Bang & Olufsen, un sistem de iluminare ambientală cu LED-uri şi altele. Toate funcțiile relevante pot fi controlate prin intermediul unui iPhone.

Klassen nu a făcut manipulări sub capotă, în ciuda greutăţii vădit mărite a maşinilor. Propulsia va fi asigurată în continuare de un V12 twin-turbo de 6.75 litri, care produce 571 de CP şi 850 Nm de cuplu.

Maşinile au câte şase locuri pentru pasageri. Sunt realizate în şase luni de la data comenzii şi costă minim 1.5 şi 1.8 milioane de euro.

Vezi şi: GENEVA 2018: Standul atelierului de tuning Klassen – Reportaj Video AutoBlog.MD

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/