(foto) Lamborghini Huracan by O.CT Tuning este mai puternic decât noul Aventador S

Specialiştii atelierului german O.CT Tuning au pregătit un program de modernizare a supercarului italian Lamborghini Huracan LP610-4, atât în varianta Coupe, cât şi cea Spyder care poate fi văzută în imaginile din articol.

Amintim că modelele Lamborghini Huracan LP610-4 Coupe şi Huracan LP610-4 Spyder produc câte 610 CP şi 560 Nm de cuplu dintr-un motor V10 de 5.2 litri. Tracţiunea le este integrală, iar transmisia e robotizată cu şapte trepte şi două ambreiaje.

Vezi şi: Lamborghini a adunat într-un videoclip toate versiunile supercarului Huracan

Datorită unor manipulări făcute la propulsor, despre care nu ni se comunică nimic, puterea acestuia a crescut până la 805 CP şi 810 Nm de cuplu.

Dacă nu se ştie la ce anume au umblat nemţii, măcar performanţele dinamice se cunosc. Acceleraţia de la 0-100 km/h o face acest Huracan în 2.7 secunde, iar până la 200 de km/h în 8.1 secunde. Viteza maximă depăşeşte 325 km/h.

Cât costă modificările nu s-a anunţat.

Vezi şi: Lamborghini a adunat într-un videoclip toate versiunile supercarului Huracan

Cei de la O.CT Tuning sunt gata să ofere doritorilor şi un pachet de performanţă pentru varianta maşinii cu tracţiune pe puntea din spate Lamborghini Huracan LP580-2. Detalii despre acesta nu au fost dezvăluite pentru că acestea se discută individual.

Vezi şi: (foto) Atelierul german O.CT Tuning a prezentat cel mai puternic VW Golf din lume

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/