(foto) Lista maşinilor pe care Mercedes-Benz le va prezenta la Geneva include şi noul E-Class Cabriolet

Concernul german Daimler va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva cu o armată de maşini, în adevăratul sens al cuvântului.

În acest an standul companiei va adăposti peste 30 de modele, printre care ne va fi demonstrat în premieră noua generaţie a decapotabilei E-Class, dar şi un concept misterios Mercedes-AMG.

Printr-un comunicat de presă, nemţii menţionează că decapotabila cu două uşi E-Class încheie actualizarea celei mai de succes familii a Mercedes-Benz. Timp de un an au debutat oficial sedanul, coupeul, break-ul, dar şi versiunea off-road All-Terrain.

Vezi şi: (foto) Reportaj Special: AutoBlog.MD în inima centrului de design Mercedes-Benz

Designul noului Mercedes-Benz E-Class Cabriolet va fi făcut în stilul coupeului, maşină prezentată în premieră anul trecut. Partea posterioară va avea de suferit careva modificări pentru ca mecanismul care scoate sau instalează acoperişul să funcţioneze corect.

Vezi şi: (foto/video) Premieră mondială: Noua generaţie Mercedes-Benz E-Class Coupe

Sub capota noii decapotabile se vor regăsi cel mai probabil unităţi pe benzină de 2.0 şi 3.0 litri, dar şi diesel-uri de 2.0 şi 3.0 litri. Transmisia va fi una automată cu nouă trepte. Tracţiunea – pe puntea din spate sau una integrală. Nu se exclude faptul că şi acest model va fi modificat de AMG.

La Salonul Auto de la Geneva vor mai putea fi văzute modelele: GLA facelift, versiuni speciale ale decapotabilelor SL şi SLC, SUV-ul premium Mercedes-Maybach G 650 Landaulet, dar şi un automobil conceptual care potrivit zvonurilor ar fi prototipul unui nou sedan Mercedes-AMG GT4.

Sursă imagini: Motor1

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/