(foto) Mai multă putere. Audi Q3 este disponibil în versiunea RS Performance

Compania Audi a prezentat o versiune specială a crossoverului RS Q3 – Performance. Indicele înseamnă că din motorul turbo de 2.5 litri au mai fost storşi 27 de cai, puterea totală fiind de 367 CP. Crossoverul Audi şi-a egalat puterile cu hot-hatch-ul RS3.

Static photo, Colour: Ascari blue metallic

Versiunea Performance se deosebeşte de cea standard prin părţi ale caroseriei care sunt din aluminiu mat de culoare gri, în timp ce RS Q3 are aceste piese cu o nuanţă argintie. Jantele măsoară 20 de inci, iar culoarea specială Ascari Blue este disponibilă exclusiv acestei modificaţii speciale.

Static photo, Colour: Ascari blue metallic

Motorul este cuplat la o transmisie robotizată cu şapte rapoarte. Acceleraţia de la 0 la 100 de km/h durează 4.4 secunde, un rezultat cu 0.4 secunde mai bun decât un RS Q3. Mai mult, viteza maximă a crescut de la 250 la 270 de km/h.

Amintim că în luna octombrie a anului trecut, Audi a lansat versiuni Performance pentru modelele RS6 şi RS7. Puterea motoarelor a fost mărită cu 45 de cai, până la 605 CP. Timpul necesar pentru a accelera până la prima sută de kilometri la oră s-a micşorat cu 0.2 secunde şi constituie 3.7 secunde.

Premiera Audi RS Q3 Performance va avea loc la începutul lunii martie, la Salonul Auto de la Geneva. Maşina se va vinde în Germania pentru un preţ iniţial de 61.000 de euro, cu 6.000 de euro mai mult decât costă un RS Q3 “simplu”. Realizarea modelului va începe în a doua jumătate a anului 2016.

Static photo, Colour: Ascari blue metallic Static photo, Colour: Ascari blue metallic Static photo, Colour: Ascari blue metallic Static photo, Colour: Ascari blue metallic Static photo, Colour: Ascari blue metallic Dynamic photo, Colour: Ascari blue metallic Dynamic photo, Colour: Ascari blue metallic Dynamic photo, Colour: Ascari blue metallic Dynamic photo, Colour: Ascari blue metallic Dynamic photo, Colour: Ascari blue metallic Dynamic photo, Colour: Ascari blue metallic Dynamic photo, Colour: Ascari blue metallic Dynamic photo, Colour: Ascari blue metallic Interior Cockpit

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/