(foto) Mai negru nu ţi-l face nimeni. Atelierul Overfinch introduce ediţia limitată Velocity

Atelierul britanic de tuning Overfinch a prezentat o ediţie specială şi limitată a modelului Range Rover Vogue facelift, numită Velocity. Un astfel de SUV va fi pe placul celor care iubesc la nebunie maşinile negre.

Pe lângă culoarea neagră a exteriorului, automobilul a mai primit componente din fibră de carbon, care sunt parte a kitului exterior aerodinamic, jante imense de 23 de inci şi un interior exclusiv Ebony Lumière.

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul Range Rover Sport Facelift

Se menţionează că un Overfinch Velocity poate fi construit fie pe baza unui Range Rover cu ampatament standard, fie cu unul alungit, însă având sub capotă doar un motor V8 de 5.0 litri cu supercharger.

La exterior, SUV-ul este caracterizat de părţile din fibră de carbon, care se îmbină cu vopseaua Satin Obsidian folosită pentru caroserie. Din acest material uşor şi rezistent sunt făcute inserţiile de pe prizele de aer, capota, arcurile roţilor, ramele prizelor de aer de pe bara de protecţie frontală, difuzorul, spoilerul de pe uşa portbagajului, grila radiatorului, corpurile oglinzilor retrovizoare şi altele.

Ca opţiune şi pentru prima dată, toate cele enumerate mai sus pot fi confecţionate din fibră de carbon forjată. Straturi fine de fibre de carbon sunt tăiate și aranjate manual, rezultând o textură, un desen unic în care nu se vor putea găsi două piese a acestui “puzzle” la fel.

Apropo, jantele Cyclone sunt forjate, măsoară 23 de inci şi sunt la fel negre lucioase.

Habitaclul acestui automobil este practic în totalitate de culoare neagră. Tapiţeria Ebony este din piele neagră, cu perforaţie şi un pattern hexagonal, iar pentru contrast sunt folosite cusături Cirrus de culoarea fildeşului.

Chiar şi suprafeţele care acoperă podeaua pot fi din lână naturală de miei negri!

Sub capotă, după cum am menţionat, este instalat un V8 de 5.0 litri care produce 525 CP/625 Nm sau 565 CP/700 Nm. Atelierul nu a intervenit în a-l modifica, însă nou este eşapamentul activ cu sistem de control prin Bluetooth.

Un exemplar se află în stoc cu 80 de km parcurşi şi costă 250.000 de lire sterline.

Vezi şi: (video) Actualizatul Range Rover Sentinel are peste o tonă de armură şi sticlă pe el

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise