(foto) Mai vin niște “frumuseți” în Moldova! Afacerea cu importul maşinilor avariate continuă

Imagini care deja nu ne mai uimesc cu nimic, surprinse la vama Leuşeni. Trei camionete, dintre care două văzute tractând şi remorci sub forma unor platforme, sunt pe cale să transporte spre Chişinău un nou lot de automobile avariate.

Fotografiile publicate pe pagina Auto Inspect au imortalizat şase maşini, dacă nu ar fi mai multe.

Vezi şi: Atenţie! Un Porsche Cayenne avariat s-ar putea găsi în curând pe piaţa second hand din Moldova

Observăm deci că, “la piese”, se aduce: un Jaguar XE, un Honda Accord, cel mai probabil un Audi A3 Sportback, un Audi A7, un Hyundai Santa Fe şi dacă nu greşim – un Lexus RX de generaţie anterioară.

Toate maşinile, care se văd bine, au suporturi pentru plăcuţe cu formă dreptunghiulară, tipic americane, semn că ar fi fost importate de peste ocean. Tot acolo ar fi fost implicate în accidentele pe care le-au avut de suferit.

Soarta acestor automobile este cel mai probabil clară pentru toţi, însă doar priviţi la acest Jaguar XE. Mai poate fi numită o maşină sigură chiar şi după ce va suferi o operaţie estetică complexă?…

Vezi şi: (foto) Fără pauză de sărbători! Un nou lot de maşini avariate aduse în ţară, printre care şi un Chevrolet Volt

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/