(foto) Mercedes-Benz lansează Unimog U 323. Un camion ideal pentru serviciile municipale

Mercedes-Benz Unimog U 318 este un camion uşor, chiar dacă ajunge să cântărească 11 tone, şi se bucură în continuare de o reputaţie excelentă mai ales în sectorul municipal al oraşelor.

Modelul compact, care o tracţiune integrală şi un consum redus de combustibil, este folosit în multe domenii cum ar fi construcţii, agricultură, silvicultura, sectorul energetic, etc.

De aceea, pentru a umple un gol între modelele U 318 şi U 423, Mercedes-Benz lansează versiunea U 323.

Unimog U 323_3

Noul Unimog nu numai că este mai puternic decât U 318, având 231 de CP, ci şi este oferit în ampatamente care măsoară 3.000 sau 3.600 de milimetri. Greutatea maşinilor nu depăşeşte 13.8 şi 14 tone respectiv.

De asemenea, U 323 suportă o sarcină mai mare pe osii: până la 7 tone pe axa din faţă şi până la 8 tone pe cea din spate. Aceşti indicatori îl fac un vehicul perfect căruia îi poate fi ataşată un utilaj de deszăpezire.

Unimog U 323_1

U 323 vine şi cu o serie de dotări opționale, deja evaluate de către clienţii U 423, cum ar fi cutie de viteze automată AutomaticShift, un sistem de curăţare a zăpezii care este pus în funcţiune de transmisie şi mai multe opţiuni hidraulice.

Cabina panoramică oferă o ergonomie decentă şi asigură vedere neîngrădită. Alături de un sistem ABS, tracţiune integrală şi difereţial care poate fi blocat, noul Unimog U 323 devine o maşină cu adevărat universală.

Unimog U 323_2

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/