(foto) Noile Porsche Panamera 4S şi Turbo, văzute pe viu într-un oraş din Germania

Două automobile Porsche Panamera de generaţie nouă au fost surprinse într-o parcare din oraşul german Filderstadt. Acestea au fost parcate una lângă cealaltă şi fiind versiuni diferite a modelului, putem observa “pe viu” care sunt diferenţele dintre cele două.

Porsche Panamera 4S Turbo S_2

De asemenea, în acest oraş se află sediul unui dealer oficial al Porsche, la 30 de minute distanţă de oficiul central al companiei din Zuffenhausen.

În prezent sunt disponibile pentru piaţa din SUA doar versiunile pe benzină Panamera 4S şi Turbo S. Europenii au însă un privilegiu de a comanda maşina în versiunea 4S şi cu motor diesel – un V8 de 4.0 litri.

Amintim că Porsche Panamera Turbo este dotat cu un agregat V8 twin-turbo, care dezvoltă 550 CP şi 770 Nm de cuplu. Ulterior ar trebui să apară varianta Turbo S.

În acelaşi timp, Porsche Panamera 4S are motor cu şase cilindri şi un volum de 2.9 litri, cu 440 CP şi 550 Nm.

Toate detaliile aici: (foto) Nemţii de la Porsche au dat startul producţiei noii generaţii Panamera. Iată unde va fi asamblat

Sursa: Autogespot

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/