(foto) Noua generaţie Dacia Duster va avea o versiune Grand. Iată cum ar putea arăta

Noua generaţie Dacia Duster va fi lansată într-o versiune cu şapte locuri, scrie Auto Express cu referire la sursa proprie de informaţie.

Britanicii scriu că noul produs de la Mioveni va fi construit pe baza platformei actuale a Duster, însă care va fi puţin modernizată, şi asta pentru a menţine preţul accesibil al maşinii.

Vezi şi: (foto/video) Primele imagini. Iată cum ar putea arăta noua generaţie Dacia Duster

dacia-duster-large-frontb

Lungimea versiunii obişnuite cu două rânduri de scaune va creşte de la dimensiunea actuală 4.315 mm până la 4.500 de mm. În acelaşi timp, Dacia Grand Duster, aşa cum o numesc britanicii, va avea o lungime de 4.7 metri.

Odată ce al treilea rând de scaune va fi rabatat, volumul portbagajului va fi egal cu 650 de litri.

Vezi şi: Noua generaţie Dacia Duster ar putea avea şapte locuri? Prima imagine

dacia-duster-large-post

Gama de motoare a noului Duster va include un nu agregat turbo de 1.2 litri şi care va livra 125 de cai putere. Actualul diesel de 1.5 litri va creşte în volum până la 1.6 litri şi va oferi circa 130 de CP.

Premiera noii generaţii Dacia Duster este preconizată pentru anul 2017, însă cine ştie la ce ne putem aştepta la saloanele auto din această toamnă.

Vezi şi: (foto) Pe Internet a ajuns o imagine cu noul volan al viitorului Dacia Duster

dacia-duster-large-frontb-detail

dacia-duster-large-post-detail

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/