(foto) Noua generaţie VW Polo este gata pentru lansare. Modelul a fost văzut fără camuflaj

Premiera mondială a noii generaţii Volkswagen Polo ar putea avea loc în această toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt. Însă, înfăţişarea noului automobil a fost deja deconspirată pentru că în spaţiul virtual au apărut imagini cu maşina fără camuflaj.

Pe singurele fotografii disponibile ne este arătat noul VW Polo în caroserie hatchback. Designul părţii frontale a modelului aminteşte de cel al fratelui său mai mare – Golf.

Noua generaţie VW Polo va fi construită cel mai probabil pe baza platformei modulare MQB-A0, deja implementată pe Skoda Fabia şi Seat Ibiza. Şasiul este practic construit din nou, însă schemele suspensiei au rămas aproximativ aceleaşi.

Noul Polo de asemenea s-ar putea deosebi de vechea generaţie printr-un ampatament mai lung, de până la 2.565 mm, comparativ cu actualii 2.468 mm. Potrivit unor informaţii şi lăţimea automobilului va creşte, iar gama de motoare va varia în dependenţă de piaţă.

Cel mai probabil gama de motoare va include unităţi TSI de 1.0 şi 1.5 litri, dar şi un TDI de 1.6 litri. Transmisiile vor fi manuale cu 5 sau 6 trepte, ori robotizate DSG cu 6 sau 7 trepte.

Maşina din imagini a fost fotografiată în Africa de Sud, o piaţă cheie pentru modelul Polo.

Sursă foto: cars.co.za

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/