in , ,

(foto) Noua Tesla Model 3 va avea un interior extrem de minimalist

În reţeaua virtuală globală au apărut noi fotografii cu exteriorul şi interiorul noului electromobil Tesla Model 3. Maşina este gata să intre în producţia de serie şi face ultimele teste pe drumurile publice din California.

Se pare că totuşi varianta de serie a noii Model 3 nu va primi niciun panou de bord amplasat în locul tradiţional şi nici măcar un head-up display. Fotografiile disponibile confirmă că va exista doar un ecran imens poziţionat pe mijlocul consolei centrale, un spaţiu adânc de depozitare în tunelul central şi două suporturi pentru pahare, alături de un volan pe stânga.

Elon Musk a comentat cândva decizia de a nu monta ceasuri de bord prin faptul că “pe omul din spatele volanului, real nu îl va interesa dacă există acest panou direct în faţa lui sau nu”.

Amintim că varianta conceptuală a Tesla Model 3 a fost prezentată la începutul lunii aprilie a anului trecut. Premiera versiunii de serie este programată pentru începutul lunii iulie din acest an.

Vezi mai multe: (foto/video) Premieră mondială: Tesla Model 3

Din informaţii preliminare, noutatea va primi o caroserie din oţel şi aluminiu. Autonomia maximă va ajunge până la 500 de kilometri, iar o versiune cu o baterie de 100 de kWh precum au Model S sau Model X este exclusă.

Preţul de bază anunţat va fi de circa 35.000 de dolari.

Vezi şi: Anunţul lui Elon Musk pentru viitorii proprietari ai Tesla Model 3. Iată de ce maşina este ieftină

Sursă foto: Electrek

Iti place articolul?