(update/video) Noua Toyota Supra, deconspirată complet! Vezi cum arată la interior şi cât ar costa

(update 14.01.2019) Noua generaţie Toyota Supra debutează oficial în această seară pe pământ american. Până se va întâmpla acest lucru, aflaţi că în reţeaua virtuală a avut loc o scurgere masivă de imagini oficiale cu maşina, inclusiv cu interiorul său complet expus la vedere.

De asemenea, au fost făcute publice dintr-o sursă credibilă, dar neoficială, preţurile automobilului pentru piaţa americană:

  • Base 3.0 six cylinder: $49.990
  • Premium 3.0 six cylinder: $53.990
  • Launch edition 3.0 six cylinder: $55.250

(update 11.01.2019) Filiala mexicană a companiei Toyota a publicat pe Twitter un scurt filmuleţ promoţional cu noua generaţie Supra, însă în scurt timp a fost şters. Cei care urmăresc orice detaliu despre această maşină au reuşit să-l descarce.

Amintim că noua generaţie Toyota Supra, în calitate de maşină de serie, va debuta în premieră mondială în seara zilei de luni, 14 ianuarie, în Detroit, acolo undeva se va desfăşura Salonul Auto NAIAS 2019.

Vezi şi: (video) Premieră la Tokio: Toyota GR Supra Super GT Concept


(update 02.01.2019) Noua Toyota Supra, 12 zile până la premieră. Cum se aude când e condusă pe circuit noaptea

Până la premiera noii generaţii Toyota Supra au mai rămas 12 zile. Producătorul nipon incită spiritele cu un nou teaser video în care anunţă întoarcerea pe piaţă a modelului şi ne lasă din nou să-i auzim sunetele care sunt redate prin eşapament, dar într-o altă atmosferă.

Un exemplar al sportivei a fost condus pe timp de noapte pe circuitul Fuji International Speedway din apropierea vulcanului Fuji. O dronă a surprins momentele din depărtare, dar şi ecoul format.

https://www.youtube.com/watch?v=2UzQmL4PveQ


(update 28.12.2018) Noua Toyota Supra. Primele imagini oficiale au fost expediate pe adresa de e-mail a unui redactor AutoBlog.MD

Primele imagini oficiale cu noua generaţie Toyota Supra au fost expediate pe adresa de e-mail a unui redactor AutoBlog.MD, care a inclus-o într-un formular a site-ului german Toyota, prin care se pot solicita mai multe detalii despre model şi prin care se mai poate rezerva o maşină.

Noile fotografii, care nu excelează în calitate, ne confirmă formele automobilelor surprinse anterior şi ne arată în mai multe detalii kitul exterior format din mai multe elemente aerodinamice. O caracteristică interesantă rămâne a fi culoarea neagră a montanţilor frontali.

Amintim că până la premiera mondială a noii generaţii Toyota Supra au mai rămas 17 zile. Filiala europeană a companiei a menţionat că în primul an de comercializare a modelului, doar 900 de maşini vor fi dedicate pieţei europene, 300 dintre care doar pentru Germania.


(update 24.12.2018) Noua Toyota Supra – cum arată în spate comparativ cu al său concept

Încă o fotografie realizată pe ascuns ne arată parţial partea posterioară a noii generaţii Toyota Supra. Putem observa că acest coupe este practic asemănător cu al său concept la capitolul forme generale, însă diferenţele se ascund în detalii.

Stopurile LED sunt la fel ca formă, însă au un desen interior modificat. Bara de protecţie include un difuzor masiv, care, la rândul său, include benzile reflectorizante, un stop anti ceaţă făcut în stilul celor de pe maşinile din Formula 1, senzorii de parcare, dar şi adăpostește două terminaţii cromate şi rotunde ale eşapamentului.

Partea superioară posterioară a caroseriei va avea o formă modelată în stil “duck tail” (coadă de raţă), pentru a forma un spoiler care să fie parte integrată a corpului maşinii. Încă nu ştim cu exactitate dacă va primi un eleron activ, însă o linie specifică de deasupra stopului ne duce cu gândul la asta.

Pentru comparaţie, conceptul Toyota FT-1

(update 19.12.2018) Noua Toyota Supra – lansare în mai puţin de 25 de zile! Ascultă ce sunete face

Nu sunt multe lucruri mai pure decât sunetul unui motor cu 6 cilindri în linie care este pus în mișcare. Astfel încât Toyota, pentru că nu-i poate dezvălui încă formele uimitoare, a arătat-o sub acoperire și înainte de premiera internațională din ziua de luni, 14 ianuarie 2019, la Detroit, pentru a-i putea auzi sunetul cântecului său armonios.

Se recomandă ascultarea în căşti!

Vezi şi ce cred piloţi renumiţi despre noua Supra:

Toyota a mai anunţat că primul exemplar Supra de nouă generaţie, dedicat pieței americane şi care va purta codul VIN 20201, va fi vândut la o licitaţie organizată de casa Barrett-Jackson la 19 ianuarie.

Exemplarul va avea o caroserie vopsită într-o culoare gri, cu accente de culoare neagră, corpuri ale oglinzilor retrovizoare roşii şi nişte jante în negru mat. Habitaclul va abunda în piele de culoare roşie şi va exista o plăcuţă specială din fibră de carbon care va confirma autenticitatea modelului şi faptul că este prima maşină.

Toţi banii încasaţi vor fi redirecţionaţi la două fundaţii de binefacere: American Heart Association and the Bob Woodruff Foundation.


(12.12.2018) Noua Toyota Supra, surprinsă fără camuflaj! Vezi cum arată şi la interior

O lună şi două zile! Atât a mai rămas până la momentul în care noua generaţie Toyota va fi dezvăluită după câţiva ani de aşteptări. Se va întâmpla acest lucru la NAIAS 2019, cunoscut ca Salonul Auto Internaţional de la Detroit.

Până atunci, iată că avem ocazia să vedem, deja acum, designul exterior final al modelului de serie. Un exemplar pre-serie a fost fotografiat rapid într-un camion care îl transporta.

Vedem deci că designul va fi în mare parte asemănător cu cel al conceptului şi asta este foarte bine, fiind un plus care va juca un rol important în atractivitatea modelului. Ceea ce s-a folosit pe prototip şi nu vom vedea pe maşina de serie este “nasul” ascuţit, capota cu mai multe linii scoase în relief şi cu o bucată de sticlă transparentă, oglinzile retrovizoare şi farurile subţiri.

În schimb, s-a păstrat o culoare neagră a montanţilor frontali, dar şi acoperişul cu o formă specifică, numită în industrie “double-bubble”.

Toyota FT-1 Concept

Amintim că noua generaţie Toyota Supra este construită pe aceeaşi platformă pe care o are noul BMW Z4, model deja prezentat. Maşinile se vor deosebi nu doar prin forma caroseriilor, ci şi prin setările şasiului. În total, vor fi puse la dispoziţie trei motoare, două cu patru şi unul cu şase cilindri, cel mai puternic dezvoltând 340 de CP.

Vezi caracteristicile motoarelor: (foto) Un fan Toyota a găsit un catalog complet cu piese ale noii Supra şi le-a combinat. Iată rezultatul

Iată şi nişte imagini spion din cadrul unei sesiuni de teste recente care s-a desfăşurat pe Nurburgring. Acolo au participat exemplare adaptate pentru curse şi circuite, însă o mare parte din elementele habitaclului acestora îl vom vedea şi pe modelul de serie.

Vezi şi: PARIS 2018: Noua Toyota Supra se prezintă în ianuarie peste ocean. În Europa poate fi deja rezervată

Apropo, ţinem să menţionăm că o altă ocazie de a vedea designul modelului Toyota Supra va fi în cadrul Tokyo Auto Salon (a nu se confunda cu Tokyo Auto Show), în zilele de 11-13 ianuarie 2019.

La acest eveniment, divizia sportivă Gazoo Racing va arăta un concept numit GR Supra Super GT, prin care niponii doresc să prezinte cum va arăta versiunea de curse a noii generaţii Supra, maşină pregătită pentru campionatul naţional Super GT.

Iată şi teaserul:

Vezi şi: (video) GENEVA 2018: Premieră mondială – Toyota GR Supra Racing Concept

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/