(update) Noi imagini cu BMW M8 Competition vin dintr-un port din Africa de Sud

(update 26.05.2019) Noi imagini cu BMW M8 Competition vin tocmai dintr-un port din Africa de Sud! Automobilul înmatriculat în Germania a fost parţial fotografiat de nişte curioşi, iar imaginile au ajuns rapid în spaţiul online, confirmându-ne încă o dată că premiera îi este foarte aproape.

Apropo, staţi aproape pentru că deja peste câteva ore se prezintă noul BMW Seria 8 Gran Coupe!


(update 09.05.2019) (video) Noile BMW M8 Coupe şi BMW M8 Cabriolet vor fi adevărate track car-uri! Iată ce premiere aduc


(update 05.05.2019) Premiera îi este aproape! Noul BMW M8 Competition a fost arătat pe celălalt mal al Mării Negre, în oraşul rusesc Soci! S-a întâmplat acum câteva ore cu uşile închise, drept bonus pentru proprietarii de modele sport BMW care au participat la BMW M Track Days.

Un exemplar într-o nuanţă roşie a fost expus într-o cameră specială şi formele sale complet descoperite ne confirmă încă o dată că imaginile care anterior au ajuns pe internet arată un automobil autentic.

*Materialul video poate conţine cuvinte necenzurate


(04.12.2018) Noul BMW M8 Competition a fost complet deconspirat într-un garaj

Știm cu toții că BMW se pregătește de lansarea modelului M8 Coupe, care va ocupa cea mai superioară poziţie în gama Seriei 8. Mai nou însă, o serie de fotografii făcute publice pe un forum auto german ne arată că va exista o versiune mai fierbinte, numită Competition!

Noul BMW M8 Competition urmează paşii făcuţi de modele precum M5 Competition (o variantă mai puternică a unui M5 obişnuit) şi M2 Competition (un model înlocuitor al lui M2 Coupe), maşini care oferă pe lângă un estetic mai frumos, şi performanțe mai bune. Cât priveşte coupeul de top, este de așteptat ca să utilizeze motorul V8 twin-turbo S63B44T4 de 4.4 litri de pe noul M5, deși este reglat pentru a produce mai multă putere.

Zvonurile indică o producție de vârf de 650 CP, în timp ce alte surse ne spun că puterea totală va fi de doar 630 CP. Oricare ar fi alegerea inginerilor bavarezi, puterea nu trebuie să fie mai mică decât a unui M5 Competition, iar exerciţiul 0-100 trebuie să poată fi organizat mai rapid pentru a se diferenţia totuşi.

La exterior, noul BMW M8 Competition vine cu terminaţii rotunde ale eşapamentului, câte două pe fiecare parte a barei de protecţie, așa cum se vede și pe alte mașini M pur sânge. De asemenea, vedem o utilizare sporită a fibrei de carbon pe capacele oglinzilor retrovizoare laterale, barele de protecție și spoilerul portbagajului.

Acoperișul din fibră de carbon, care este opțional pentru un coupe Seria 8 obişnuit, este o dotare standard aici, împreună cu jantele din aliaj specifice modelului, mecanismele de frânare compozite și ornamentele negre de accent.

Alte detalii includ inserţii decorative, din nou din fibră de carbon, pe consola centrală din interior, scaune sportive cu insigne M şi un spătar remodelat, insigne Competition, un levier marca M şi un volan acoperit cu piele (tapiţeria cu Alcantara ar trebui să fie o opțiune).

Până acum, Seria 8 include atât maşini Coupe, cât și Cabriolet, ambele oferite în modelele M850i ​​xDrive și 840d xDrive. Un model Gran Coupe se află în proces de dezvoltare, dar rămâne de văzut dacă BMW va aplica pe fiecare corp tratamentul M.

Primele informaţii oficiale despre noul BMW M8 Coupe: (video) Oficial: Noul BMW M8 F92 Coupe vine cu un motor V8 ce produce peste 600 de cai putere

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/