(foto) Noul brand CUPRA îşi doreşte mai multă atenţie. Iată ce maşină pregăteşte

Segmentul mașinilor sport cu gardă mare la sol va fi completat de un nou SUV CUPRA, al brandului creat de SEAT la începutul acestui an. Amintim că primul său model este un SEAT Ateca modificat stilistic şi tehnic, însă de această dată se va face unul de la zero.

Prima imagine cu înfăţişarea viitorului model a fost făcută publică în cadrul unui raport pe care l-a prezentat grupului VW cu ocazia rezultatelor obţinute în primele şase luni de vânzări ale anului 2018. Producătorul a încercat ulterior să o ascundă din toate materialele de presă pentru a nu fi răspândită, însă noi am găsit-o.

*În stânga SUV-ului este noul CUPRA e-Racer

SUV-ul misterios ar fi primul model independent al brandului CUPRA, care se va alătura modelelor CUPRA Ateca, CUPRA Ibiza și CUPRA Arona în gama de mașini de natură sportivă (ultimele două urmează a fi prezentate). Noul membru pare să fie un automobil de serie și chiar are o plăcuță cu un număr de înmatriculare spaniol.

Partea frontală a mașinii care încă nu are un nume, cel puțin nu unul public, este agresivă și nu se seamănă cu nimic din ceea ce știm de la SEAT. SUV-ul are o grilă hexagonală asemănătoare cu ceea ce am putut identifica la prototipurile SEAT Tarraco, SUV-ul cu șapte locuri surprins la teste în ultima perioadă.

O bară agresivă cu prize mari de aer și faruri cu tehnologie LED individualizează partea din față, alături de o capotă scurtă şi profilată, jante de mari dimensiuni și aripi proeminente. Linia descendentă a acoperișului dă de înțeles că am putea avea de-a face cu un SUV coupe.

Viitorul SUV Cupra ar putea fi pus în mișcare de un sistem hibrid de propulsie sau un motor turbo de cel puţin 2.0 litri volum. Platforma va fi evident MQB a celor de la VW.

Surse neoficiale susțin că mașina ar putea fi prezentată în 2019 sau 2020. Aşteptăm mai multe detalii despre această maşină interesantă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/