(foto) Noul Hyundai Santa Fe se prezintă pe nişte schiţe oficiale şi arată incredibil

(update 30.01.2018) Premiera noului Hyundai Santa Fe este tot mai aproape. Producătorul a făcut publice două schiţe în care vedem designul exterior al SUV-ului.

Cel mai probabil modelul va debuta peste câteva zile, asta deoarece există o informaţie precum că startul înregistrării comenzilor preliminare va fi dat la 7 februarie curent.


(25.01.2018) Compania Hyundai a anunţat despre premiera celei de-a patra generaţii a SUV-ului Santa Fe şi a arătat modelul din profil pe o primă imagine teaser. Noul Santa Fe va fi prezentat publicului larg în cadrul Salonului Auto de la Geneva!

Din primele impresii create, SUV-ul va avea un design complet nou, inspirat de la modelul KONA, dar ceva mai complex. Blocurile optice şi stopurile vor fi pe bază de LED-uri. Primele vor fi despărţite la două nivele, iar ultimele vor pleca mai mult pe lateral.

Din profil, maşina, care ar putea fi în variantă Grand Santa Fe, arată destul de atletic, cu linii pronunţate de-a lungul caroseriei. Forma bosajelor din zona roţilor nu va mai fi perfect rotundă, iar oglinzile retrovizoare vor fi de acum montate pe portiere.

Vezi şi: Imagini spion: Unui fotograf Automedia nu i s-a permis să vadă interiorul noului Hyundai Santa Fe

Din singurele informaţii făcute publice oficial de Hyundai aflăm că noul Santa Fe va beneficia de cele mai noi tehnologii de siguranţă Smart Sense. Printre acestea se numără o premieră în industrie, sistemul promovat anterior Rear Occupant Alert, cel care îl va avertiza pe șofer atunci când părăsește mașina şi uită pe cineva pe bancheta din spate, de exemplu copii sau animale de companie.

De asemenea, noul Hyundai Santa Fe va dispune de sistemul Rear Cross-Traffic Collision Warning care include acum şi funcţie de frânare automată. Pentru a evita riscul de coliziune atunci când se rulează cu spatele prin zone înguste cu vizibilitate limitată, sistemul avertizează șoferul și aplică frâna în mod automat.

Premiera oficială a noii generații Hyundai Santa Fe va avea loc în luna februarie, iar o dată mai exactă nu se cunoaşte deocamdată. Staţi aproape pentru mai multe detalii!

Vezi şi: Imagini spion: Hyundai KONA va fi o sursă de inspiraţie pentru noua generaţie Santa Fe

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/