(foto) Noul Lexus RC F GT3 este mai uşor cu 500 de kilograme decât un RC F de serie

Marca premium japoneză Lexus a prezentat oficial coupeul de curse RC F GT3 din gama anului 2017.

Pe câteva imagini oficiale prezentate, caroseria lui Lexus RC F GT3 2017 nu are nicio livrea şi prin asta i se pot vedea toate formele.

Potrivit informaţiilor, coupeul va putea fi văzut în cursele Super GT/categoria GT300 din Japonia, în SUA la IMSA WeatherTech SportsCar Championship/categoria GTD şi în Europa la VLN Endurance Championship/categoria International GT Open.

Noul Lexus RC F GT3 este cu tocmai 500 de kilograme (495) mai uşor decât modelul de serie RC F. Sub capotă se ascunde un motor V8 de 5.4 litri care produce peste 500 de cai putere. Transmisia este una secvenţială cu şase trepte.

Datorită unui kit exterior aerodinamic optimizat, maşina este puţin mai lungă, mai lată şi mai scundă decât modelul de serie (4.845 mm, 2.030 mm şi 1.270 mm respectiv).

Premiera mondială a coupeului sport va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, însă până atunci o putem admira în imaginile disponibile.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/