(foto) Noul Mercedes-Benz GLE, surprins pe aeroportul din Frankfurt. Vezi şi primul teaser

Văzute în acest articol sunt cele mai proaspete fotografii cu noul Mercedes-Benz GLE, SUV care se preconizează a fi dezvăluit în următoarele zile, premiera sa publică fiind programată, potrivit ultimelor informaţii neoficiale, la Salonul Auto de la Los Angeles în noiembrie.

Autorul imaginilor a declarat că acest exemplar de teste a fost transportat înapoi în Germania după ce a încheiat o serie de teste într-o climă aridă în Orientul Mijlociu.

FOTO: instagram.com/frankfurtcarspotter

Maşina a fost surprinsă fiind camuflată cu un număr minim de autocolante, cu excepţia farurilor şi stopurilor. Totuşi, se ştie că Mercedes-Benz va adopta formula farurilor găsite pe sedanurile C, E şi S-Class, aici cu referire la benzile cu lumini de zi LED. Dacă la GLC facelift, maşină care de asemenea urmează a fi prezentată, se va găsi o singură bandă, atunci la noul GLE două şi la noul GLS ar trebui să vedem respectiv trei.

Stopurile de pe noul GLE vor fi o combinaţie a celor folosite pe noul A-Class şi noul CLS. Judecând după uriașele inserții negre de pe bara de protecție, avem în faţă o versiune cu pachet estetic AMG.

Vezi şi: (foto/update) Interiorul noului Mercedes-Benz GLE a fost deconspirat

FOTO: instagram.com/frankfurtcarspotter

Noua generație GLE va avea un design diferit în partea frontală şi posterioară, însă va rămâne 100% recunoscut datorită formelor montanţilor posteriori și a geamurilor din spate. Conform informaţiilor preliminare, mașina va fi cu aproximativ 80 mm mai lungă decât generația actuala, adică de la un capăt la altul va măsura aproximativ 4.930 mm.

La bază va sta noua platformă modulară MHA (Mercedes High Architecture), care, de fapt, este o versiune adaptată pentru crossovere şi SUV-uri a celei numite MRA, utilizată pe maşini E și S-Class.

Versiunea de bază va dispune de suspensie pe arcuri, versiunile mai scumpe vor fi dotate cu suspensie pneumatică, dar, de asemenea, în lista de opțiuni se va găsi un pachet Off-Road cu dotări şi funcţii care îl vor face capabil să concureze cu posibilităţile unui Range Rover.

Vezi şi: (video) Funcţia deosebit de utilă pe care o va avea suspensia pneumatică a noului Mercedes-Benz GLE

FOTO: instagram.com/frankfurtcarspotter

Cele mai populare versiuni pentru achiziționare vor fi cele cu motoare cu 6 cilindri în linie şi cu un volum de 3.0 litri de generație nouă, deja cunoscute pe alte modele Mercedes-Benz. Se mai aşteaptă o cutie de viteze automată 9G-Tronic, iar varianta de top AMG va prelua unul dintre noile V8-uri.

Noul Mercedes-Benz GLE urmează a fi produs la noua uzină care se construieşte la Moscova şi care va fi dată în exploatare în 2019.

Vezi şi: (video) Noul Mercedes GLE, testat înainte de premieră. Detalii despre SUV-ul cu suspensie de la S-Class

FOTO: instagram.com/frankfurtcarspotter
FOTO: instagram.com/frankfurtcarspotter

Până aşteptăm premiera, iată un prim teaser oficial al modelului:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The SUV trendsetter completely reconceived – the new #MercedesBenz #GLE #Daimler #daimlerbrands

O postare distribuită de Daimler AG (@daimler_ag) pe

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/