(foto) Noul Range Rover SV Coupe va debuta la Salonul Auto de la Geneva

Compania britanică Land Rover a anunţat primele detalii despre o premieră impresionantă pe care o va prezenta în luna martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Constructorul va reînvia un model vechi cu trei uşi şi îl va transforma într-un modern SUV de lux numit Range Rover SV Coupe!

FOTO: autoexpress.co.uk

Land Rover îşi poziţionează noutatea şi desemnează acest Range Rover ca fiind primul SUV coupe full-size de lux. O astfel de variantă a lui Range Rover facelift va aduce un tribut modelului original care a fost lansat într-o caroserie cu trei uşi în anii ’70 ai secolului trecut.

Totodată, premiera modelului este organizată şi cu ocazia celor 70 de ani de istorie pe care Land Rover îi sărbătoreşte în acest an.

Vezi şi: (foto) Grupul JLR pregăteşte o nouă linie de maşini – Road Rover! Iată cu cine va concura primul model

Înainte de prezentare, Land Rover a distribuit doar o singură imagine teaser cu noul Range Rover SV Coupe, una în care îi putem vedea interiorul. În ciuda formei şi lungimii scurtate a maşinii, acolo se vor regăsi patru scaune individuale pentru pasageri, despărţite de un tunel central.

Scaunele din faţă sunt tapiţate cu piele de culoare albă, în timp ce altele două din spate într-o nuanţă albastră închisă sau chiar neagră. Scaunele din spate vor mai putea fi reglate electric, iar pasagerii vor avea acces şi la un mic frigider.

Planşa de bord cu toate panourile, ecranele şi head-up display-ul cu proiecţie pe parbriz vor fi aceleaşi ca şi pe modelul actualizat Range Rover/Range Rover Sport. Mai sunt prezente numeroase inserţii din lemn natural şi metal, iar opţiunile de personalizare vor fi foarte multe.

Vezi şi: (foto) Cel mai scurt Range Rover Sport din istorie sau cum este testat noul Defender

Noua variantă a lui Range Rover facelift va fi construită de subdiviziunea Special Vehicle Operations (SVO). În total vor fi asamblate manual doar 999 de exemplare şi acestea vor fi vândute pe toate piețele principale.

Mai multe detalii urmează să aflăm în ziua prezentării, programată pentru 6 martie 2018.

Vezi şi: (video) Los Angeles 2017: Premieră – Range Rover SVAutobiography facelift debutează cu uşi spate acţionate electric

Iată cum şi-a imaginat un designer, mai devreme, că va arăta maşina făcută pe baza modelului pre-facelift:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/